betano-pariuri

Betano este unul dintre cele mai vechi și mai cunoscute cazinouri și case de pariuri din România. Motivele pentru care jucătorii preferă această platformă pleacă de la bonusurile consistente pe care aceștia le oferă clienților lor până la gama largă de sloturi și tipuri de pariuri pe care le dețin.

Betano – Avantaje

Primul mare avantaj al Betano se referă la bonusul de bun venit. După înregistrare, când faci prima depunere vei primi un bonus de 100% în limita a 500 RON fie că vorbim de cazino sau de pariuri. Acest bonus vine la pachet, de asemenea, cu alte bonusuri atractive cum ar fi BetCombo, miză înapoi la 0-0, marjă 0% pentru unele pariuri și bonus multiplu, spun cele mai sonore Betano pareri.

Dacă ne referim la Betano ca și casă de pariuri online, vei avea satisfacția de a utiliza o platformă cu un design modern și intuitiv. Pe lângă site-ul care poate fi accesat de pe browser, Betano pune al dispoziție clienților săi o aplicație pentru mobil pentru a facilita accesul și parierea în orice moment, din orice locație.

Betano oferă o gamă largă de sporturi pe care să pariezi și, totodată, o gama variata de tipuri de pariuri, susține 10pariuri.ro. Ai posibilitatea să îți urmărești meciul live prin platofrma lor de streaming live în cadrul căreia difuzează cele mai importante meciuri din diferite sporturi.

Tipurile de pariu la Betano sunt foarte diversificate

În ceea ce privește fotbalul poți opta pentru pariurile principale de tipu 1×2, pariuri de tip peste/sub, pariuri pe goluri, pariuri pe prima repriză, pariuri pe anumiți jucători, pariuri pe cornere, pe cartonașe, pe minute și pe statistici. Nici sportul alb nu este neglijat de către cei de la Betano deoarece și pentru tenis regăsim pariurile principale, pariuri pe seturi, pe game-uri, pariuri pe ași, pe duble greșeli și alte pariuri speciale.

În ceea ce privește cazinoul Betano, află că și aici calitatea și implicarea celor de la Betano a dat roade. Bonusul de bun venit se regăsește și aici cu 100% la primul depozit, ideal pentru pariori la inceput de drum. Betano a adunat cele mai populare sloturi video pe platforma lor și nu numai. Te poți relaxa cu jocuri de masă cum ar fi BlackJack, Baccarat sau ruletă sau te poţi așeza la una din mesele lor din cazinoul live.

Platforma de suport pentru clienți este foarte dezvoltată și oferă mai multe variante de comunicare cu operatorii Betano. Există o secțiune de live chat, îi poți contacta prin email sau chiar și pe whatsapp la numărul afișat pe site la orice oră din fiecare zi.

Au văzut: 6