În prezent, limba engleză este considerată a fi o limbă de circulație internațională, care asigură
comunicarea inter-culturale.cursuri de engleza in chisinau Acesta este predată în multe țări, iar cadrele didactice sunt în permanență în căutarea metodologii și tehnici mai eficiente pentru a ajuta oamenii să învețe această limbă.

Dar întrebarea care rămâne în mintea noastră și are nevoie de răspuns este: care e metodologia cea mai eficientă pentru învățarea limbii engleze: cursuri de engleză în grup sau lecții particulare?

Există o mare diferență între aceste două procese de învățare, și nu există niciun sistem care să se potrivească oricărei persoane. Cu toate acestea, toată lumea poate alege acel sistem care i se potrivește perfect.

Pentru cine e un curs particular de engleză?

 

Pentru persoanele care au nevoie de un program personalizat, atenția deplină a profesorului pe parcursul întregii lecție și activități personalizate – lecțiile particulare sunt cel mai bun mediu pentru a le permite să dezvolte abilitățile lor lingvistice și de comunicare.

 

Mai mult decât atât, cursurile individuale oferă multe alte posibilități pentru studenții care doresc să devină mai competenți în limba engleză. În primul rând, ei pot cere profesorului să le corecteze greșelile. Astfel, cursurile vor fi axate pe acuratețea limbajului. În afară de aceasta, ei interacționează doar cu profesorul, nu cu elevii, și deci n-ar putea să învețe din exprimarea greșită a colegilor.

 

În al doilea rând, nu există nici un moment de distragere a atenției și nici constrângeri, astfel încât progresul depind direct de entuziasmul de a studia și de eforturile depuse.

 

Pe de altă parte, lecțiile individuale sunt o provocare, într-o anumită măsură, atât pentru profesori și elevi. Deoarece această metodă de învățare necesită o analiză aprofundată a punctelor forte și punctele slabe ale fiecărui elev, profesorul trebuie să se gândească și să dezvolte strategii pentru fiecare elev în parte.

 

Printre dificultățile pe care se confruntă studenții pot fi menționate: oboseală, ca urmare a interacțiunii constante, nici o ocazie de a comunica cu colegii, lipsa de timp liber și altele.

 

Desigur că există avantaje și dezavantaje pentru cursuri particulare – ca de altfel pentru orice alte activități în viață, decizia vă aparține!

Au văzut: 19