infiintari firme Timisoara

Orice intreprinzator care doreste sa fie in legalitate cu afacerea sa are nevoie de un contabil sau o firma de contabilitate.

Un expert contabil bun trebuie sa aiba cunostinte din foarte multe domenii, nu doar din contabilitate. In plus trebuie sa fie in permanenta la curent cu schimbarile legislative, schimbari care se produc aproape zilnic si nu sunt numai de ordin contabil.

Ideal ar fi sa gasesti o firma de contabilitate care sa iti ofere servicii de evidenta contabila, servicii de resurse umane si salarizare, servicii de audit, servicii de consultanta fiscala sau servicii de consultanta in afaceri sau servicii de expertiza contabila.

Tarife

Cand te gandesti la tarife servicii de contabilitate online, trebuie sa te gandesti la toate serviciile pe care acestea le includ. Nici o firma nu este la fel cu alta, de aceea si preturile practicate pot sa difere in functie de complexitatea serviciilor si de numarul de ore efectuate. Cere mai multe oferte pentru a face o comparatie intre preturi.

– Taxe notariale – Taxa Registrul Comerțului – Onorariu firma

Cand vorbim de legislatie si plata taxelor, cu siguranta vrei sa te asiguri ca ai cel mai bun expert contabil de partea ta. Persoana potrivita te poate ajuta sa iti indeplinesti in mod corect obligatiile, de la completarea deducerilor pana la respectarea datelor si termenelor importante pentru a evita eventualele penalizari din partea fiscului.

Atunci cand alegi firma de contabilitate trebuie sa fii atent la e, daca sunt acreditati CECAR si daca iti pot oferi posibilitatea de a colabora de la distanta, online ca sa eviti deplasarile lunare la sediul lor.

Facand o alegere corecta, poti economisi timp si bani si poti desigur poti evita situatii neplacute.

De ce online? Pentru ca ai acces oricand la documentele tale

Este foarte important ca tu sa poti accesa documentele de care ai nevoie de la distanta, de pe orice dispozitiv, de la desktop la telefon mobil atunci cand ai nevoie si sa nu trebuiasca sa astepti ca firma de contabilitate sa ti le trimita.

Ce trebuie sa facă aceasta firma?

– Redactarea completa a documentației de înființare SRL sau înființare PFA
– Depunerea dosarului electronic la Registrul Comertului
– Monitorizarea dosarului pana la primirea actelor

Un alt aspect important in procesul de infiintare a firmei este acela de a avea un sediu social. Daca din diferite motive nu ai posibilitatea sa gazduiesti sediul social al firmei tale acolo unde locuiesti, intreaba fira care se ocupa de infiintarea firmei tale daca nu cumva pot asigura ei contra cost gaazduirea sociala.

Indiferent de alegere, trebuie sa stii ca poti face totul de acasa, online, fara deplasari la Registrul Comertului sau stat la cozi. Sunt multe firme care ofera servicii infiintari firme Timisoara, mai usor ca niciodata!

Au văzut: 4234