magic-jackpot

Magic Jackpot este unul dintre jucătorii noi de pe piața pariurilor din România și au reușit să acapareze un număr mare de oameni datorită ofertelor și al numărului mare de păcănele și jocuri disponibile. Aceștia au reușit să adune toate detaliile legate de firmele din competiție și au reușit să aducă doar ce e mai bun pe platforma lor. Acum, oricine poate profita de ceea ce aceștia au de oferit, iar dacă ești un împătimit al păcănelelor, dar și al cazinoului în general, atunci Magic Jackpot este ceea ce îți lipsea.

Este normal să avem întrebări legate de orice companie nouă care își face simțită prezența în mediul online din România, dar nu ar trebui să ai griji. Ei sunt licențiați de către ONJN (Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc), dar nu trebuie să ne crezi pe cuvânt. Poți intra și tu pe site-ul lor și să verifici toate firmele care au licență să își desfășoare activitatea în România. Acestea fiind spuse, care sunt motivele pentru care ar trebui să îți deschizi un cont la Magic Jackpot?

Cele mai mari bonusuri din online

Deși un sistem de bonus de bun venit puțin diferit, fără îndoială suma pe care ei o oferă clienților este printre cele mai mari disponibile pe Internet. Poți primi până la 1500 RON în total, dar și 100 de rotiri gratuite.

Cum funcționează și cum activez bonusul?

La prima depunere vei primi până la 900 RON bonus, ceea ce înseamnă 100% din suma depusă. Tot la prima depunere vei primi 100 de rotiri gratuite, unde vei putea paria 10 zile la rând, cu 10 rotiri pe zi, la jocul Book of Dead.

La cea de-a 2-a depunere vei primi 50% din suma depusă, cu un bonus total de maximum 600 RON. Practic, va trebui să depui 1200 RON a 2-a oară pentru a putea profita de bonusul maxim de 1500 RON.

O mulțime de jocuri și păcănele

Magic Jackpot are o gamă diversă de păcănele, deoarece are contract cu foarte mulți producători de jocuri din Europa, și nu numai. În momentul de față, ai la dispoziție aproximativ 700 de păcănele, 15 jocuri de masă, o secție competentă de Live, unde găsim 4 mese de ruletă și 9 de blackjack. Nu cred că există un competitor care vine cu o ofertă mai bogată pe piața din România, Magic Jackpot fiind o companie care oferă în mediul online o experiență similară ca a unei agenții stradale.

Au văzut: 57