O companie profesionista de rent a car va oferi, pe langa autoturisme, si servicii de inchirieri microbuze. Acestea se adreseaza unor clienti, atat persoane fizice, cat si juridice, care au nevoie sa transporte un numar mai mare de oameni, fie in concediu, la o nunta sau botez ori intr-un team building. Indiferent care este motivul pentru care decizi sa apelezi la o asemenea solutie, trebuie sa alegi un autovehicul performant, care sa ofere pasagerilor siguranta si confort.

FocusRent, companie de inchirieri microbuze cu o experienta de peste 10 ani pe pietele extrem de competitive din Bucuresti, Otopeni si Cluj, iti pune la dispozitie modelele Mercedes Vito si Volkswagen Transporter. Ambele au cate 8+1 locuri si loc suficient pentru 3 bagaje mari si 3 bagaje mici. Pretul de inchiriere oferit de compania mentionata mai sus porneste de la 45 de euro pe zi, pentru ambele autovehicule germane.

Daca apelezi la serviciile de inchirieri microbuze de pe site-ul https://focusrent.ro/, vei observa ca ai si optiunea unui sofer personal. Aceasta este intotdeauna cea mai buna alegere, asa cum vei vedea in continuare. In primul rand, spre deosebire de clienti, soferul este profesionist, cunoaste la perfectie regulile de circulatie, dar si traseele, prin urmare nu exista riscul ca tu si ceilalti pasageri sa va rataciti sau sa pierdeti foarte mult timp pe drum.

In al doilea rand, un sofer personal iti va permite atat tie, cat si colegilor, prietenilor sau apropiatilor care te insotesc sa va bucurati de drum si de timpul petrecut impreuna, fara ca unul dintre voi sa fie nevoit sa conduca. Astfel, veti putea socializa si, in cazul unui team building, veti putea maximiza perioada in care stati laolalta si aveti diverse activitati. Singurul mic neajuns al unui sofer personal intervine in momentul in care grupul din care faci parte este format din fix 9 persoane.

Nu in ultimul rand, un alt mare beneficiu al serviciilor de inchirieri microbuze cu sofer este faptul ca nu va mai trebui sa iti faci griji in legatura cu starea autovehiculului, intrucat nu vei mai fi tu cel care il va conduce. Alte servicii optionale pe care le poti alege din oferta FocusRent, pe langa soferul personal, sunt GPS, scaun auto pentru copil si transfer aeroport Otopeni-Bucuresti si retur.

Iata, in continuare, cateva detalii referitoare la cele doua microbuze pe care le poti inchiria de la compania cu sediul in Bucuresti:

Inchirieri microbuze Mercedes Vito

  • capacitate de incarcare de pana la 1.369 de kilograme, cea mai mare sarcina utila din clasa sa;
  • dotat cu sisteme de siguranta care folosesc tehnologie de ultima generatie: Asistentul pentru mentinerea atentiei, Asistentul de stabilizare la curenti laterali, Asistentul pentru pornirea in rampa, sistemul de monitorizare a presiunii in pneuri;

Inchirieri microbuze Volkswagen Transporter

  • dotat cu tehnologii precum: sistem ESP perfectionat, sistem Side Assist, sistem de leduri integrate in oglinzile exterioare, afisaj pentru presiunea pneurilor (RKA);
  • pretul de inchiriere a ambelor microbuze include toate taxele si asigurarile auto (RCA, full CASCO, rovinieta) si un plin de combustibil, iar in acelasi timp nu exista o limita impusa de kilometri.
Au văzut: 237