Indidiferent daca va aflati intr-o calatorie de afaceri sau sunteti intr-o vacanta cu familia, o masina inchiriata poate fi cea mai buna alegere, mai ales daca veniti dintr-o locatie indepartata.

Avantajele inchirierii:

  • Platile lunare pentru o masina inchiriata par mai mici decat pentru achizitie, deci aveti optiunea de a putea alege o gama mai mare pentru a alege vehicululdumneavoastra;
  • Daca aveti un buget restrans, puteti folosi o masina noua;
  • Puteti schimba marca si modelul vehiculului dupa cum doriti;
  • Nu va trebui sa va revindeti automobilul;
  • Dupa inchirierea unei masini, o puteti cumpara daca aveti ocazia, dar in acest caz veti plati mult mai mult pentru aceasta;
  • Garantia producatorului dureaza pentru intreaga inchiriere.

Exista diferite categorii de rent a car Bucuresti, in functie de disponibilitatea si multitudinea de masini pe care le detine o firma de acest tip. Astfel exista urmatoarele tipuri de categorii de rent a car Bucuresti.

Categoria mini – Mini-vehiculele sunt ideale pentru doua persoane cu bagaje sau patru persoane, perfecte pentru bugete mici.

Categoria economica – Modele de vehicule ideale pentru consumul redus de combustibil.

Categoria compacta – Cu optiunea rent a car Bucuresti, puteti alege un model cu mai mult spatiu si consum mediu de combustibil.

Categoria intermediara – Daca sunteti in cautarea unei masini spatioase, cu o putere optima, optati pentru inchirierea unui vehicul de categorie intermediara.

Categoria drumului – Vehicule ideale pentru calatorii de familie.

Categoria de lux – Daca sunteti in cautarea unei masini de lux pentru a va rasfata.

Categoria SUV – Masinile din categoria SUV sunt potrivite pentru toate rutele din periferia oraselor si nu numai.

Unde sa va returnati masina de inchiriat?

Un alt factor care poate face ca pretul unei masini de inchiriat sa varieze dramatic este locul in care va inapoiati masina la sfarsitul inchirierii.

Si da, acolo unde va lasati masina de inchiriat va avea o influenta directa (si foarte puternica) asupra pretului!

Daca puteti, incercati sa va returnati masina in acelasi loc din care ati inchiriat-o.

Costul pentru rent a car Bucuresti

Pretul unei inchirieri poate varia in functie de perioada si categoria vehiculului ales. Astfel trebuie sa consultati ofertele disponibile. Astfel poti alege modelul de masina care ti se potriveste si la preturi rezonabile. Iar daca intentionati sa conduceti mult, asigurati-va ca verificati daca este inclus kilometrajul nelimitat. Si nu in ultimul rand, este foarte important sa stiti direct cine va ofera cea mai ieftina masina de inchiriat pentru dumneavoastra.