Podium_parc_distractii_Buzon- pardosela a de exterior si ploturi pentu pardoseala flotanta

Amenajarea spatiului exterior nu se realizeaza cu atata usurinta asa cum se intampla cu interiorul casei. In exterior te vei confrunta cu numeroase provocari pentru care va trebui sa gasesti solutii astfel incat elementele utilizate sa nu se deterioreze si sa aiba o rezistenta foarte buna. Mai ales zona piscinei prezinta o provocare intrucat este o zona in care domina umezeala in mod constant. In aceasta situatie, cu siguranta nu se potriveste sa folosesti orice tip de pardoseala iar alegerea ta trebuie sa se bazeze pe o serie de decizii. 

Chiar si zona terasei trebuie amenajata cu un tip de pardoseala care se preteaza traficului intens si sa aiba capacitatea de a se mentine bine in timp. Un model de pardoseala care mai intai a fost popular pentru terasele restaurantelor din oras iar acum utilizarea sa s-a raspandit si in mediul rezidential este deck-ul WPC. 

Deck WPC Decolandia  – pardoseala de exterior durabila si cu aspect elegant

Deck WPC este un tip de pardoseala fabricat din material compozit si prezinta o serie de calitati superioare fata de oricare alte tipuri de pardoseli pentru exterior. Aspectul sau este similar cu cel al lemnului natur, asadar este potrivita chiar si pentru a pune in valoare un design exterior clasic. Completeaza in mod armonios ambientul natural si este ecologic. 

Deck-ul WPC este potrivit a fi folosit in special in zonele de langa ape precum pontoane,  piscine, lacuri, iazuri, dar si in zone expuse unor conditii de umiditate constanta. 

Acest deck WPC adauga personalitate spatiului exterior si poate sa creasca valoarea unei proprietati. In timp va rezista mult mai bine iar amenajarile exterioare vor putea capata personalitate proprie. Zona piscinei este un loc mai aparte intrucat este expus in mod constant umezelii si traficului intens.

WPC-ul este un material compozit care reprezinta un amestec intre diferite proportii din lemn sau alte fibre organice, materiale termoplastice si alti aditivi. La ora actuala este cel mai popular material si este ecologic. 

Pentru o pardoseala care ofera atat de multe calitati pretul este accesibil, dar poate sa varieze in functie de producator si, bineinteles, calitatea pardoselii.  

Un design modern, montare si intretinere usoara

Deck-ul WPC este disponibil intr-o paleta de culori variata, astfel incat sa poti alege o nuanta care pune in valoare spatiul exterior. Rezistenta este una impresionanta intrucat chiar daca este expus razelor soarelui sau este stropit cu apa din piscina isi va pastra foarte bine proprietatile. 

ploturi reglabile pentur terasa

 Deck-ul este usor de montat  si gratie acestuia pot fi realizate pardoseli de exterior spectaculoase. Pentru supra-inaltarea deck-ului  exterior – fie pentru terase, piscine, trepte exterioare – o solutie sunt sa montati Ploturi reglabile pentru pardoseli flotante (picioare/ suporti pentru pardoseala).  Acestea au rolul de a inalta cu pana la 55 cm pardoseala, iar la montaj trebuie 6-7 suporti per metrul patrat. In magazinul Decolandia.ro comercializam ploturi de calitate superioara, produse de Buzon,  compania care a inventat aceste accesorii de montaj. 

Intretinerea usoara a deck-ului de exterior

Un alt motiv pentru care poate sa fie o optiune foarte buna pentru amenajarea teraselor si a zonei de langa piscine este acela ca poate sa fie intretinut usor. De asemenea, si montajul se realizeaza la fel de usor si vei putea sa beneficiezi de toate avantajele pe care le ofera. Este potrivit atat pentru zonele comerciale cat si pentru cele rezidentiale, reusind sa ofere un design modern si placut spatiului exterior. 

Au văzut: 9