Nimic nu se compară cu sentimentul de a fi la tine acasă. Fie că este vorba de o seară relaxantă în familie, un ceai cu prietenii sau pur și simplu o odihnă binemeritată după o zi grea la muncă, la tine acasă te vei bucura de confortul necesar pentru relaxare. Sentimentul de confort nu este ceva abstract și imaterial, ci este determinat de lucrurile din jurul nostru. De aceea este important să ne mobilăm locuința conform necesităților noastre, iar mobilier.md oferă această posibilitate. Mobilier.md este un brand de mobilă din Republica Moldova, a cărei misiune principală este oferirea produselor de calitate înaltă, la un preț cât mai accesibil. Scopul este de a îndeplini toate doleanțele clienților și de a îmbina calitatea cu utilul și plăcutul, fie că este vorba despre mobilă рentru casă la comandă sau chiar mobilier comercial.

 

Ce servicii oferă Mobilier.md?

Mobilier.md produce mobilă la comandă în Chișinău pentru orice gusturi și preferințe.  Puteți răsfoi catalogul de pe site și să alegeți ceea ce aveți nevoie. Aveți toate detaliile necesare cu privire la dimensiuni, materiale, colorație, stil și preț. Puteți comanda piese individuale de mobilier pentru a vă completa ambianța din dormitor, bucătărie sau camera de zi sau puteți să comandați seturi și compoziții de mobilă create după proiect individual de către designeri.  Mai mult de atât, aveți posibilitatea de a face comandă de mobilier după proiect individual, prin comunicarea directă cu designerul. Veți avea posibilitatea să-i indicați preferințele dumneavoastră în materie de dimensiuni, materiale, accesorii și preț, iar designerul vă va oferi sugestii și va lua măsurările necesare. Proiectul individual creat va putea fi vizualizat la fabrică.

Mobilă de calitate  garantată – la preț accesibil

Cu toții ne dorim mobilă cât mai calitativă, întrucât calitatea este un indice al confortului. De cele mai multe ori, calitatea este sinonimă cu prețul ridicat. Nu și la mobilier.md. Ei sunt importatorii oficiali ai producătorilor de mobilă precum EGGER, KRONOPOL, GTV, HAFELE și toată mobila se produce din materie primă proprie. Astfel, puteți fi siguri de calitatea produselor și de faptul că nu veți plăti peste costul real al mobilei. De asemenea, mobilier.md oferă garanție pe toată mobila timp de 2 ani.

Clientul pe prim plan – alege mobila care ți se potrivește

Mobilier.md tinde către o cultură de deservire orientată către client, de aceea pune la dispoziție o grămadă de servicii menite să ajute clientul. De la posibilitatea de a crea un proiect individual, la modalitățile extinse de plată, până la servicii de livrare. Detaliile despre toate aceste servicii le puteți găsi pe site-ul mobilier.md. Îndepliniți-vă toate doleanțele în materie de mobilă și profitați de cel mai avantajos raport calitate-preț cu mobilier.md

 

Au văzut: 113