inchirieri auto Cluj

Dezvoltarea unui mare oras in Romania, altul decat Capitala, atrage dupa sine numeroase avantaje. Brasovul este in plina constructie a Aeroportului, care va ajuta la cresterea semnificativa a numarului turistilor din zona, iar Sibiul a fost Capitala Culturala Europeana in 2007 si anul acesta a gazduit un Summit la care au fost prezenti toti liderii europeni. Cu toate acestea, atunci cand vine vorba despre un municipiu din tara noastra care poate rivaliza la toate capitolele cu Bucurestiul, nu exista exemplu mai bun decat orasul Cluj-Napoca.

Multe companii europene si americane de top si-au deschis filiale la Cluj, motiv pentru care populatia activa din zona a crescut simtitor, la fel si pretul locuintelor si chiriilor. In plus, aici au loc tot mai multe evenimente culturale si sportive, ceea ce se traduce printr-un numar din ce in ce mai mare de turisti. Odata ajunsi pe Aeroportul International “Avram Iancu”, acestia au nevoie de modalitati mai bune de transport decat taxiurile si autobuzele. Tocmai din acest motiv, in zona s-au dezvoltat si companii de inchirieri auto Cluj.

Astfel, indiferent ca vii in Capitala Ardealului pentru un eveniment de business, unul privat, cum ar fi o nunta sau un botez, ori un mare festival muzical, poti opta pentru servicii de inchirieri auto Cluj. Si, pentru ca poti profita de mobilitatea pe care acestea ti-o ofera, nu trebuie sa te limitezi la obisnuitele trasee aeroport – hotel, hotel – locul evenimentului, ci poti vizita unele obiective turistice din judet. In continuare, ti-am pregatit o lista cu cele mai spectaculoase, dar si surprinzatoare locuri din regiune, usor accesibile cu masina companiei de inchirieri auto din Cluj.

  1. Statiunea Baisoara. O alternativa mult mai linistita si neexplorata la Valea Prahovei, aceasta statiune este situata la 60 de kilometri de Cluj-Napoca. Distanta poate fi parcursa in mai putin de o ora, la bordul masinii companiei de inchirieri auto din Cluj, iar, odata ajuns, vei descoperi frumusetea Apusenilor, peisaje superbe si oportunitati de drumetii montane.
  2. Muzeul Dansului. Tot in jur de o ora va trebui sa conduci masina obtinuta prin intermediul serviciilor de inchirieri auto din Cluj si pentru a ajunge in comuna Sic. Aici, pe langa stufarisurile in care poti face fotografii de neuitat, se afla si Muzeul Dansului. Acesta a fost deschis de un olandez indragostit de Romania si adaposteste numeroase instrumente muzicale si nu mai putin de 460 de perechi de cizme.
  3. Arborele de sequoia. Sequoia sunt cei mai inalti copaci de pe Pamant si pot atinge cifre uluitoare: varste de peste 5.000 de ani, inaltimi mai mari de 100 de metri si greutati de pana la 2.400 de tone. Avand in vedere acest ultim obiectiv de pe lista noastra, ai putea crede ca te-ai imbarcat cu masina companiei de inchirieri auto din Cluj pe un feribot si ai schimbat continentul.

Totusi, arborele de sequoia se afla la doar 80 de kilometri de resedinta de judet, pe Dealul Domnului. De mai bine de 100 de ani, acest arbore falnic, intalnit de obicei in California, se inalta la peste 40 de metri deasupra solului, transformand satele Sacuieu si Rogojel in adevarate obiective turistice.

Au văzut: 5