pariuri fotbal

Site-urile de pariuri sportive pun la dispozitia pariorilor o gama deosebit de diversificata de optiuni pentru fiecare eveniment sportiv important. Astfel, exista o multitudine de strategii atunci cand vine vorba de pariuri fotbal, iar multe dintre aceste strategii includ si optiuni pe numarul de cornere dintr-o partida.

Exista mai multe tipuri de pariuri fotbal pe cornere, insa cel mai simplu (si cel oferit de majoritatea caselor de pariuri) este acela in care trebuie sa anticipezi numarul total de cornere de care beneficiaza ambele echipe. Tocmai de aceea, in randurile de mai jos vei descoperi cateva detalii pe care trebuie sa le cunosti pentru a putea folosi aceasta optiune in favoarea ta.

Optiunea este de tip Sub/Peste (Over/Under), iar oferta de pariuri fotbal va stabili un barem conform caruia se pot face pariurile. De exemplu, va trebui sa decizi daca intr-o partida anume vor fi mai multe (Peste) sau mai putine (Sub) cornere decat 10,5. Este evident ca nu se poate acorda jumatate de corner, asadar rezultatul final al pariului va fi limitat clar la doua selectii.

Pariuri speciale pe cornere

Fiindca pariorii specializati in fotbal sunt in cautarea unor optiuni de pariere deosebit de specifice, ofertele de pariuri fotbal pun la dispozitie mai multe optiuni pe cornere, insa regulile sunt, de regula, similare. Astfel, poti paria pe numarul total de cornere dintr-o repriza sau poti alege echipa care va executa mai multe lovituri de la coltul terenului pe durata partidei.

O alta optiune care mai poate fi regasita in cadrul ofertelor de pariuri fotbal este Intervalul de cornere. Practic, poti alege intervale de la 0 la 6 sau de la 7 la 12 cornere pe parcursul partidei sau reprizei, insa selectiile de acest tip sunt putin mai dificile. In plus, pariorii mai au si posibilitatea de a alege repriza cu cele mai multe cornere sau chiar echipa care va ajunge prima la un anumit numar de cornere executate.

Toate optiunile de pariere de mai sus fac parte din oferta disponibila inainte de inceperea partidei, insa exista pariuri pe cornere si in cadrul sectiunii de pariuri live. Astfel, pe durata meciului, poti alege momentul primului corner sau echipa careia i se va acorda urmatoarea lovitura de la colt. Daca vrei sa te bucuri de o multitudine de optiuni de pariuri fotbal si cote excelente pentru fiecare meci, indiferent de strategia pe care o aplici, alege oferta Get’sBet!

Ce trebuie sa stii despre pariurile pe cornere?

Exista foarte multi pariori care isi construiesc bilete numai cu evenimente din fotbal, asadar optiunea de pariere pe numarul de cornere din meci este deosebit de populara. Desi fotbalul nu este deloc complicat de inteles, acest sport cuprinde o multitudine de detalii specifice pe care pariorii cu experienta le pot folosi in avantajul lor.

In plus, cresterea in popularitate a aplicatiilor specializate a oferit o accesibilitate excelenta tuturor ofertelor de pariuri online, iar optiunile de pariere pe cornere sunt printre selectiile “bifate” de multi microbisti.

Pentru a reusi sa construiesti o strategie eficienta de pariere care sa cuprinda selectii pe cornere, trebuie sa cunosti foarte bine tactica echipelor care se confrunta pe gazon si este necesar sa intuiesti modul de desfasurare al “ostilitatilor” pe durata meciului. Fotbalul este un sport in care echipa considerata mai slaba poate frustra echipa favorita. In unele cazuri, echipele “mici” se pot apara eroic si chiar pot castiga meciul cu un gol pe final. Cu toate acestea, un “asediu” sustinut la una dintre porti poate contabiliza foarte multe lovituri de la colt.

Articol realizat de iAgency.ro – agentie optimizare SEO

Au văzut: 4652