Cu totii am auzit macar o singura data despre parcurile de dezmembrari si piesele auto provenite din dezmembrari auto pentru ca acest tip de afacere a luat amploare la noi in Romania. Piesele din dezmembrari sunt la cautare pentru ca romanii nu-si permit de multe ori sa cumpere piese auto noi sau nu au fost multumiti de cele aftermarket. Parcurile de dezmembrari sunt societati comerciale infiintate pe teritoriul Romaniei si care sunt acreditate legal sa desfasoare activitatea de dezmembrare a msinilor si comercializarea de piese auto provenite din dezmembrari. Afacerea cu dezmembrari auto este o afacere profitabila mai ales pentru parcurile mari deoarece ei cumpara foarte multe masini , in general masini care provin din Uniunea Europeana pe care le aduc in Romania si le supun procesului de dezmembrare din care rezulta piesele auto second hand. Cele mai multe dintre piesele din dezmembrari sunt in stare buna de functioare si parcul de dezmembrari are datoria sa verifice inainte de a comercializa piesele auto .Parcurile de dezmembrari care sunt infiintate legal atunci cand comercializeaza piesele auto ofera garantie si posibilitatea de retur in cazul in care nu sunteti multumit de piesa sau nu ati comandat ce trebuie.

Piesele auto din dezmembrari au foarte multe avantaje :

-sunt originale si se potrivesc de minune pe masina dumneavostra

-sunt mult mai ieftine ,pretul fiind de cele mai multe ori de cateva ori mai mic decat piesele noi sau aftermarket

-o puteti comanda imediat si in maxim o zi piesa sau piesele respective deja le veti avea astfel puteti repara masina mult mai repede .De cele mai multe ori atunci cand cumparati piese noi trebuie sa asteptati mai mult pana ajung pentru ca nu sunt pe stoc.
Parcurile de dezmembrari comercializeaza piese auto second hand atat fizic in locatia unde se afla parcul cat si pe internet inlesnind astfel achizitionarea de piese auto de catre clienti .Poate ca de multe ori nu gasim o piesa anume de care avem nevoie deaceea o putem comanda de pe internet mult mai usor si cu siguranta o sa gasim ceea ce avem nevoie .Cumpararea de piese auto din dezmembrari de pe internet este foarte eficienta si exista anumite site-uri care sunt foarte bine puse la punct atat pentru cel care cumpara cat si pentru cei care vand piese auto din dezmembrari .Un astfel de site pe care il recomandam cu incredere se numeste www.dezmembrarisipieseauto.ro si este foarte bine la punct si usor de folosit. Ca si beneficii pentru cei care cumpara se numara :

-poti face o cerere de piesa foarte usor doar completanad un simplu formular. Instant cererea de piese auto ajunge la toate parcurile iar acestia ulterior vor licita facandu-va oferte cat mai bune. Economisiti timp si bani.

-aveti garantia ca cei care sunt inscrisi pe site sunt verificati in prealabil de catre angajatii site-ului si sunt acreditati legal

Beneficiile de care beneficiaza cei care vand pise pe dezmembrarisipieseauto.ro:

-poti adauga mult mai usor anunturi, cu un singur clik poti sparge o masina pe care o ai la dezmembrart in peste 240 de anunturi (cu toate piesele pe care e contine masina ta)

-preturile promovarilor anunturilor sunt foarte joase in comparatie cu serviciile oferite de site

-de fiecare data cand adaugi un anunt pe site primesti credite gratuit cu care poti sa-ti promovezi anunturile cu piesele pe care vrei sa le vinzi mai repede

-anunturile adaugate de catre parcuri pot contine si video, un serviciu nou iferit pe piata din Romania astfel incat cel care cumpara sa vada mult mai bine ce achizitioneaza.

Speram ca v-am convins ca online este mult mai simplu, eficient si profitabil, deci speram ca de acum incolo sa va faceti cumparaturile de piese auto din dezmembrari de pe internet.

Au văzut: 372