costume medicale

Articolele vestimentare purtate de personalul medical, cunoscute si sub numele de costume medicale, sunt o emblema a profesiei celor care activeaza in acest domeniu. Cu toate acestea, costumele pot fi purtate atat de doctori si asistenti, cat si de personalul din laborator, stomatologi, veterinari, farmacisti sau nutritionisti. Astfel, aceste articole vestimentare indeplinesc un dublu rol: de prezentare a persoanei si specializarii aferente, dar si de a mentine igiena corespunzatoare mediului de lucru.

In cazul in care detii o clinica cu mai multi angajati si ai nevoie de costume medicale pentru acestia, exista o multitudine de solutii de personalizare, pentru a crea identitatea vizuala a clinicii. Acest factor este cu atat mai important astazi, cand diverse afaceri din acelasi mediu de activitate incearca sa se diferentieze atat prin calitatea serviciilor, cat si prin crearea unui brand propriu. Astfel, putem face referire la trei metode de personalizare, care includ:

Serigrafie

Fiind o tehnica de personalizare relativ noua pentru costume medicale, aceasta consta in imprimarea unei imagini direct pe confectii, folosind metoda sablonului de blocare. Astfel, pentru un transfer de cea mai buna calitate, ecranul sablonului trebuie sa contina multe porturi fine, fapt care determina si rezolutia imaginii ce trebuie imprimata. Aceasta tehnica este eficienta, ieftina si folosita foarte des.

Termotransfer

Fiind superioara serigrafiei, aceasta tehnica de imprimare presupune personalizarea costumelor medicale prin transferul unei imagini (policromie sau logotipuri) cu ajutorul unei folii speciale si a unei prese termice. Inainte de toate, este aleasa o imagine sau un logo de inalta rezolutie, care este imprimata digital si apoi taiata cu un cutter-plotter. Transferul are loc direct la nivelul tesaturii, prin intermediul presei termice, iar rezultatele obtinute sunt excelente, date fiind rezolutiile foarte mari la care pot fi exportate imaginile.

Broderie

Desi este o metoda veche, folosita de secole, aceasta confera costumelor medicale un aspect premium, care nu poate fi obtinut altfel. Un alt avantaj este posibilitatea imprimarii pe orice fel de articol vestimentar, fie vorba de pantaloni, sepci, bonete sau costume medicale. Broderia ramane in prezent una din metodele cele mai eficiente din punct de vedere vizual, fiind foarte rezistenta la urmele trecerii timpului.

Prin urmare, orice producator de confectii specializat in echipamente si costume medicale va pune in prim plan atat siguranta angajatului, cat si aspectul profesionist al articolelor vestimentare personalizate. Astfel, este important ca acestea sa beneficieze de certificare RoCert, motiv pentru care este important sa te orientezi catre un producator al caror articole vestimentare sa corespunda standardelor in domeniu SR EN ISO 9001:2008, SR EN ISO 14001:2005 si SR EN ISO 18001:2008, atestate de catre Societatea Romana pentru Certificare Rocert in domeniul confectionarii de haine de lucru.

ProtectKronos iti pune la dispozitie solutii complete pentru echipamente si costume medicale, la cel mai avantajos raport calitate-pret de pe piata! Avand peste 27 de ani in domeniul confectiilor, ProtectKronos nu face rabat la calitate, mentinand in acelasi timp un pret corect!

In plus, la ProtectKronos vei gasi si solutiile de care ai nevoie pentru personalizarea costumelor medicale ale angajatilor tai, precum cele trei enumerate mai sus. De asemenea, la cerere, ProtectKronos iti poate pune la dispozitie propriul departament de creatie, care lucreaza cu atelierul de croitorie pentru gasirea solutiilor necesare, pentru o gama vasta de articole vestimentare, precum halate, costume medicale, echipamente de protectie si multe altele! Afla mai multe detalii la numarul de telefon 0721.111.004 sau la adresa de e-mail comenzi-online@protectkronos.ro, sau intra direct pe site-ul Kronos.ro si ia legatura cu noi!

Au văzut: 101