Cu mai mult de 5 milioane de tratamente realizate la nivel global si numeroase studii clinice, tratamentul Velashape s-a dovedit a fi un tratament anticelulitic complex si foarte eficient, la care in prezent apeleaza sute de romance care vor sa scape de aspectul neplacut al pielii.

Velashape 3 este cea mai noua metoda nonchirurgicala de tratare a zonelor cu celulita sau a zonelor cu piele „lasata” (laxitate cutanata). Este un tratament celulita usor de tolerat, cu riscuri minime si care nu necesita timp de recuperare.

Tratamentul Velashape se adreseaza persoanelor care vor sa scape de celulita sau laxitatea cutanata de pe abdomen, coapse, gambe, brate, regiunea fesiera sau barbie. Fata de alte metode de tratare a celulitei, precum lipoaspiratia chirurgicala, endermologia sau criolipoliza, Velashape s-a dovedit a fi nu doar mai eficient, dar si mult mai sigur, siguranta si eficienta echipamentului fiind dovedite in cadrul mai multor studii clinice. Astfel, gradul de satisfactie al pacientilor care au ales acest tratament este de 97%, cei mai multi dintre ei declarand ca nu au simtit niciun disconfort in timpul tratamentului sau in perioada urmatoare acestuia.

Planul de tratament este stabilit cu medicul dermatolog in cadrul primei consultatii si astfel, in functie de zonele tratate, tipul si gradul celulitei sau laxitatii pielii, se va determina care este numarul si frecventa sedintelor necesare. Mai presus de tehnologia de ultima generatie ce caracterizeaza acest tratament, stau bineinteles experienta si  cunostintele medicului care va face pentru fiecare persoana in parte un plan personalizat.

Rezultatele tratamentului Velashape 3 pot fi observate chiar dupa prima sedinta, mai ales la nivel de textura a pielii. Dupa aproximativ 8 saptamani de la prima sesiune, putem observa reducerea semnificativa a tesutului adipos si a laxitatii cutanate. Bineinteles, pentru a mentine aceste rezultate este recomandat sa imbinam activitati sportive sustinute cu o dieta bogata in fibre si vitamine.

Clinica de Dermatologie DR. Oana Spanu a demonstrat deja ca intruneste toate conditiile pentru ca fiecare pacient sa fie convins de faptul ca la orice tratament va apela, acesta este unul sigur, cu rezultate garantate. Asadar, toate tratamentele sunt efectuate de personal medical calificat, sub atenta supraveghere a medicului dermatolog.

Au văzut: 16