angajari videochat
Divertisment

Cauti un job online profitabil? Aplica pentru angajari videochat si castiga pana la 10.000$ pe luna!

Odata cu evolutia Internetului, au aparut tot mai multe oportunitati de joburi online. Dintre toate acestea, cea mai profitabila meserie pe care o poti practica pe Internet este cea de model de videochat. Astfel, tot mai multe tinere ce isi doresc o cariera de succes care sa le asigure o viata fara griji aleg una dintre ofertele de angajari in videochat la un studio de top. Cel mai mare si cel mai cunoscut studio de profil de la noi din tara este Studio20, cu o experienta de peste 17 ani in industria divertismentului pentru adulti.

Ofertele de angajari videochat la Studio20 sunt cele mai avantajoase de pe piata la ora actuala, atat in ceea ce priveste veniturile pe care le poti incasa activand aici, cat si conditiile de lucru ireprosabile. Afla mai multe detalii, in continuare!

Castiguri fabuloase obtinute din angajari in videochat
Daca esti tanara, open-minded, arati bine si te afli in cautarea unui job online cu adevarat profitabil, atunci meseria de model de videochat s-ar putea sa ti se potriveasca cel mai bine. Deoarece banii, mai precis castigurile fabuloase de ordinul miilor de dolari pe luna, sunt principala atractie a unei oferte de angajari in videochat, la Studio20 vei beneficia de un comision standard de 50% din incasarile tale totale, pe care-l poti suplimenta pana la 65% cu diverse bonusuri. In felul acesta vei putea ajunge sa castigi pana la 10.000 de dolari pe luna sau chiar mai mult.

Grila de bonusare Studio 20
• Bonus 2% daca activezi online peste 90 de ore intr-o perioada anume
• Bonus 5% daca lucrezi peste 100 de ore in acea perioada
• Bonus 5% daca venitul tau depaseste 10.000 de dolari in perioada respectiva
• Bonus de fidelitate 5%, aplicat dupa 12 luni de la data angajarii in videochat

Cele mai bune conditii de lucru pentru angajari in videochat
• Locatii exclusiviste prevazute cu restaurant si spatii de relaxare (sala de fitness, salon de masaj, jacuzzi)
• Decoruri luxoase, camere tematice, tinute speciale si make-up profesional
• Training-uri gratuite (cursuri individuale de limba engleza, lectii de cultura generala si cursuri de styling)
• Tehnologie de ultima generatie si parteneriat exclusiv cu cel mai faimos site de videochat, Live Jasmin (trafic de peste 300.000 de vizitatori/zi)
• Suport permanent din partea specialistilor si campanii de marketing
• Angajari in videochat cu contract ferm de artist-interpret
• Credite fara dobanda direct de la angajator, dupa minim 6 luni de activitate
• Venit minim lunar in valoare de 1.000 de dolari, valabil in primele 3 luni de activitate

Cu banii obtinuti din angajari in videochat iti poti cumpara o masina de lux sau o casa noua in timp record. De asemenea, iti poti pune silicoane, iti poti mari buzele sau posteriorul, iti poti cumpara cele mai frumoase haine s.a.m.d. Pentru mai multe detalii, completeaza formularul „Angajari videochat” de pe site-ul Studio20, iar unul dintre reprezentantii companiei te va contacta in cel mai scurt timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *