studio videochat
Divertisment

Ce beneficii iti poate oferi un studio de videochat de top?

Tinerele peste 18 ani, care isi doresc o cariera in industria divertismentului virtual pentru adulti, au la dispozitie doua variante: fie practica videochatul de acasa, fie opteaza pentru angajarea in cadrul unui studio de videochat. Mergand mai departe, in functie de preferinte, acestea pot alege sa devina modele de videochat non-adult sau videochat adult. In timp ce prima optiune presupune ca tinerele modele sa se foloseasca doar de farmecul personal pentru a atrage membrii online, fara implicarea nuditatii, cea de-a doua varianta pune mai mult accent pe aspectul fizic si implicit nuditate.

Desigur, videochatul adult este deseori mult mai profitabil, insa nici videochatul non-adult nu se lasa mai prejos. Indiferent de alegerea ta, vei putea face o adevarata cariera in aceasta industrie – dar numai in cadrul unui studio de videochat de top! Spre deosebire de mediul de acasa, in cadrul unei companii specializate in acest domeniu vei avea parte de conditiile optime pentru a ajunge sa castigi mii de dolari pe luna si sa te afirmi cu adevarat.

Iata, spre exemplu, ce conditii de lucru fabuloase iti poate oferi Studio-20, cel mai mare studio de videochat din lume:

– tehnologie de ultima generatie, decoruri si tinute speciale;

– spatii de relaxare (sala de fitness, sala de masaj, jacuzzi, restaurant);

– sedinte foto, promovare online;

– training-uri gratuite (cursuri individuale de machiaj, limba engleza, cultura generala etc.);

– parteneriat exclusiv cu Live Jasmin, cel mai mare site de profil, care asigura modelelor de videochat trafic de mii de vizitatori pe zi.

De asemenea, acest studio de videochat de top iti ofera si o serie de beneficii financiare de neegalat:

– contract ferm de artist-interpret pentru venituri sigure si legale, impozitate conform legislatiei in vigoare;

– comision standard de 50% din incasari;

– venit minim garant in valoare de 1.000 de dolari pe luna, in primele 3 luni de activitate;

– castiguri de pana la 10.000 de dolari pe luna, datorita unui comision cumulativ de pana la 65% din incasari (bonusuri);

– credite fara dobanda direct de la angajator, dupa minim 6 luni de activitate.

Mai mult, toate modelele care lucreaza in cadrul unui studio de videochat marca Studio-20 au sansa unica de a participa la festivaluri internationale pentru a castiga premii importante in domeniu: Best Cam Model, Best Fetish Model, Best Non-Adult Model, Best Smile, Best Newcomer etc.

Iar daca tot am amintit de astfel de titluri, iata ce premii detine Studio-20 in palmaresul sau, care atesta faptul ca acesta este intra-adevar un studio de videochat de top:

– Best Global Live Cam Studio (LalExpo 2016);

– Best Emerging Studio si Best Cam Studio (YNOT 2015 si 2016);

– Live Cam Studio of the Year (GFY 2015 si 2016);

– Best Emerging Studio si Best Live Cam Studio (AW Awards 2015 si 2016);

– Live Cam Studio of the Year (XBIZ 2018) etc.

Pentru programarea unui interviu in cadrul unui studio de videochat din franciza Studio-20, apeleaza numarul de telefon 0748 777 757 sau trimite un mail cu intentia ta la adresa contact@studio20.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *