Salon nunta Lido Studio
Divertisment

Ce trebuie sa urmaresti cand alegi sala pentru nunta?

Sala de nunta este locul in care iti vei petrece una dintre cele mai frumoase seri ale vietii. Pana la urma, este sala in care iti vei uni destinele alaturi de persoana pe care o iubesti si este sala in care reusesti sa strangi, o data in viata, toate persoanele dragi.

Din acest motiv, nuntei i se acorda o atat de mare importanta. Fiecare detaliu conteaza atunci cand te casatoresti, insa sala de nunta are o importanta uriasa.

Acest lucru este datorat faptului ca ofera prima impresie invitatilor, ca este spatiul care ii gazduieste pentru mai multe, dar si faptului ca este locul de unde vei avea toate pozele si toate amintirile.

Cum trebuie sa fie sala de nunta?

Pentru a-t da seama cum trebuie sa fie, trebuie sa te gandesti la mai multe criterii de care sa tii cont atunci cand o alegi.

Dimensiunea salii este de departe cel mai important criteriu. Nu urma sugestia patronului restaurantului, care iti va promite marea cu sarea, doar de dragul de a nu te pierde ca si client.

Este important sa iei sala care are dimensiunea perfecta, care sa poata permite dansul in voie si care sa ofere spatiul destul de restrans incat fiecare om sa simta acea senzatie de intimitate.

Dimensiunea este esentiala, asadar, inainte de a alege sala incearca sa iti dai seama cate persoane vor participa la nunta.

Forma salii este si ea extrem de importanta. Aceasta trebuie sa fie, daca se poate, clasica. Asta inseamna ca urmaresti o sala in forma de patrat sau dreptunghi, nu una in L, U sau T.

Motivul este simplu: lumea vine la nunta pentru a socializa, iar un spatiu deschis in care toata lumea sa se vada cu toata lumea este un spatiu care multumeste fiecare invitat.

Evident, conteaza foarte mult si decoratiunile salii, sau culoarea in care sunt vopsiti peretii.

Daca decoratiunile pot fi alese in functie de preferintele pe care le ai, culoarea peretilor este mult mai greu de controlat. Din acest motiv, este bine sa alegi o sala care are deja o culoare care iti place si care iti ofera acea senzatie de multumire.

Restaurantul, baia restaurantului, bucataria si toate celelalte elemente trebuie sa fie extrem de curate. Nu conteaza ca arata foarte bine pe exterior, daca interiorul este dezastruos. Mai bine sa alegi un restaurant cu un exterior care sa iti puna intrebari, dar cu un interior perfect, decat invers.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *