Comunicare-online.ro si Comunicate-PR.ro se alatura ofertei pe care PR2Advertising.ro o pune la dispozitia companiilor pentru a completa si a sustine campaniile de SEO si PR.

Specialistii stiu deja ca pentru SEO numarul mare de link-uri obtinute de pe mai multe platforme este esential. Tocmai de aceea, agentiile specializate cauta sa achizitioneze un numar cat mai mare de link-uri pe cat mai multe platforme. In acest caz, pretul mic si pastrarea echilibrului in buget reprezinta doua dintre deziderate, care trebuei insa corelate cu rezultatele obtinute. In cazul campaniilor de SEO, site-urile de comunicate de presa te vor ajuta sa obtii un numar mare de link-uri, cu un buget mic. Cu cat ai pe lista ta mai multe astfel de platforme, cu cat vei fi mai castigat.

In ceea ce priveste campaniile de PR, e important ca mesajele clientilor sa aiba o vizibilitate cat mai mare, dar si sa poti mentiona in plan un numar cat mai mare de aparitii. Si in acest caz, cu un buget rezonabil poti sa obtii o campanie eficienta de PR si vizibilitate.

In campaniile de comunicare, vizibilitatea si numarul mare de aparitii contribuie nu doar la reusita campaniei, ci si la satisfactia clientului.

Tocmai de aceea, in oferta PR2Advertising.ro vei gasi atat pachete de comunicate care se pot posta pe aceasta platforma, dar si oferte care includ un numar mai mare de site-uri, inclusiv de comunicate de presa.

In plus, pe site vei gasi si oferte pentru servicii de redactare, SEO si promovare, pe care le oferim prin partenerii nostri, dar si pachete care includ mai multe platforme de comunicate de presa. 

Ce beneficii aduc site-urile de comunicate de presa

Comunicatele de presa aduc numeroase avantaje in promovarea unui brand sau website. Publicand comunicate de presa pe diferite site-uri poti avea parte de cresterea traficului pe site, crearea unei conexiuni intre brand si public, link-uri de calitate si gasirea unor noi potentiali clienti. 

Comunicatele de presa sunt solutii optime si ieftine in promovarea unui produs sau serviciu, intrucat cu ajutorul acestora vei reusi sa iti faci cunoscut brandul in randul unui numar mare de utilizatori.

Tine legatura cu publicul tau, comunica mai mult si obtine mai mult din campaniile tale de SEO.

Despre PR2Advertising.ro

PR2Advertising.ro este un site de comunicate de presa care, incepand din anul 2011, si-a propus sa sprijine companiile in procesul comunicarii si sa aduca brandurile, produsele si serviciile mai aproape de target. 

Suntem constienti ca promovarea si comunicarea sunt procese importante in construirea imaginii unui brand si se reflecta in mod direct in succesul pe care acestea le au pe piata. Tocmai de aceea, sub sloganul “stay in touch with your target”, PR2Advertising.ro isi propune sa faciliteze comunicarea companiilor cu targetul vizat si sa obtina rezultate mai bune pentru campaniile de SEO.

Au văzut: 805