Achizitia unui produs de tipul usa de intrare casa poate fi o provocare tinand cont ca pe piata gasesti numeroase modele. Insa care este cea potrivita pentru tine? Descopera din randurile de mai jos toate informatiile esentiale de care trebuie sa tii cont inainte de a face aceasta investitie.

Usa de intrare casa

Usa de la intrarea in casa ta este un element arhitectural important pentru design. Mai mult, aceasta trebuie sa indeplineasca conditii specifice de securitate, astfel incat sa fii protejat atat tu cat si familia si bunurile tale de musafirii nedoriti. Durabilitatea este un alt element cheie, deoarece mai mult ca sigur nu-ti doresti costuri suplimentare de reparatii sau inlocuire intr-un interval redus de timp.

Ce trebuie sa verifici inainte de a cumpara o usa?

Indiferent ca alegi o usa dintr-un magazin fizic sau doresti sa comanzi un model din mediul on-line, inainte de o achizitiona produsul tine cont de urmatorii factori esentiali:

  • modalitatea de deschidere a usii – pe piata gasesti modele standard cu deschidere spre partea dreapta sau spre partea stanga;
  • verifica materialele din care este confectionata usa;
  • verifica elementele de siguranta ale usii;
  • verifica daca in pretul usii sunt incluse elemente, precum: manere, balamale sau prelungirea de toc;
  • intreaba de garantie atat pentru usa cat si pentru accesorii. In mod normal, acest produs are o garantie de 24 de luni;
  • verifica daca in pretul usii este inclus transportul sau daca este necesar sa-l achiti suplimentar;
  • intreba de montaj – unii comercianti si/sau producatori iti pun la dispozitie servicii de montaj contra cost, cu echipe specializate. Bine este sa verifici daca garantia va mai fi valabila in situatia in care vrei sa te ocupi personal de montajul usii.

Gama de materiale

In prezent ai la dispozitie o gama variata de materiale atunci cand vine vorba de o usa. In functie de acestea, calitatea produsului poate fi influentata. Verifica caracteristicile si design-ul pentru a face cea mai potrivita alegere. De exemplu, ai posibilitatea de a cumpara o usa din lemn, din metal, din pcv, aluminiu, sticla sau modele speciale realizate prin combinarea acestor materiale. Cele mai moderne produse sunt cele din aluminiu cu insertii de lemn sau sticla. Mai mult, materialul poate influenta gradul de izolare fonica si termica. In mod sigur doresti ca usa sa nu permita frigului sa patrunda in casa, iar nivelul de zgomot sa fie cat mai redus.

Elementele de securitate

Rolul usii este unul fundamental, acela de a-ti oferi protectie. O usa calitativa si moderna detine diverse elemente care nu permit intrarea prin efractie. Acestea se refera la numarul de yale detinut, de calitatea balamalelor sau de materialul butucului. Specialistii iti recomanda sa achizitionezi o usa cu un butuc de metal si cu stifturi anti-gaurire, iar la montaj sa izolezi tocul cu beton pentru cea mai buna protectie. In functie de bugetul de care dispui, este bine sa stii ca ai la dispozitie si varianta unei usi cu deschidere pe baza amprentei.

Verifica documentele care insotesc usa

Atunci cand alegi sa investesti intr-o usa, este important sa stii ca beneficiezi pe langa garantie si de un certificat de securitate si unul de provenienta. In felul acesta esti sigur ca produsul achizitionat este unul de calitate si ca investitia ta va fi pe termen lung.

De unde poti comanda usa de intrare in casa?

Alege sa comanzi produsul dorit dintr-un magazin specializat care iti ofera servicii de montaj si chiar de mentenanta pentru usa ta. Pe site-ul soraltechnik.ro vei gasi informatiile necesare cu privire la produse Soraltechnik de inalta calitate!

Date de contact:

E-mail: office@soraltechnik.ro

Telefon: 031 430 40 33