Dorinta de a fi mereu la curent cu cele mai cunoscute si folosite produse cosmetice ne determina sa cautam fara incetare articole si bloguri de beauty. Daca si tu te afli printre pasionatele de produse cosmetice profesionale care sa-ti asigure unghiile perfecte exclusiv cosmetics este locul perfect in care sa gasesti produse ca la salon.

  • De ce sa alegi produse cosmetice ca la salon?

Pentru ca produsele respective te ajuta sa obtii rezultate ca la un salon profesionist, astfel incat sa poti avea rezultate la tine acasa fara sa mai investesti sume colosale in fiecare luna la salon.

Poti achizitiona produsele necesare unei manichiuri si pedichiuri perfecte, dar si produse care sa iti garanteze coafura ca la salon. Astfel incat poti incerca sa obtii o manichiura semipermanenta la tine acasa cu ajutorul produselor necesare comandate de pe exclusiv cosmetics.

  • Par.

Pentru par exista o paleta larga de sampoane, balsamuri, uleiuri, masti-tratamente,kit-uri, dar si accesorii. Indiferent de tipul de par, fie el vopsit sau natural exista un produs care sa garanteze rezultatele dorite.

  • Manichiura.

In ceea ce priveste manichiura/pedichiura, pentru a obtine cele mai frumoase rezultate exista o multime de  produse de igiena, baze si topuri, dizolvanti/degresanti, ingrijirea cuticulelor, granule emoliente si instrumente.

  • Semipermanent.

Pentru a realiza o manichiura semipermanenta, pe exclusiv cosmetics exista produsele necesare pentru obtinerea unghiilor perfecte pas, cu pas: primer, baza, top, culori, kit-uri, ombre termic si pigmenti.

  • Voucher cadou.

Iar pentru ca luna aceasta ne aflam in perioada in care cautam cadoul perfect, exista posibilitatea de a oferi un voucher cadou cu valori cuprinse intre 100 si 300 lei.

Alegerea unor produse cosmetice profesionale reprezinta o investitie cu rezultate pe masura. Marele beneficiu fiind faptul ca prin plasarea comenzii produsele vor fi livrate direct la domiciliu, fara timp pierdut si alte batai de cap.

Au văzut: 354