Expert Nails este magazinul capabil sa asigure o aprovizionare impecabila a saloanelor de infrumusetare. Aici se gasesc cele mai bune produse de ingrijirea a unghiilor, la preturi accesibile si nu trebuie sa ratezi urmatoarele oportunitati:

  1. La comenzi de peste 190 de lei, transportul este gratuit. Ar trebui sa te gandesti la economia pe care o faci in acest mod.

In timpul in care te deplasezi dupa oja semipermanenta, lac de unghii, produse de ingrijire a mainilor si a picioarelor, mai bine mai faci o programare. In plus, nu uita ca ai merge sa faci aprovizionarea cu masina personala sau cu mijloacele de transport in comun si ai scoate bani din buzunar.

  • Te vei bucura de un cadou surpriza, la comenzi mai mari de 190 de lei.

Daca intri la categoria oja semipermanenta  vei admira ore intregi paleta cromatica. Nu ti-ai fi imaginat ca intr-un magazin poti vedea zeci de culori de oja semipermanenta si in dreptul fiecarei culori 5-7 nuante diferite. Expertnails.ro are in stoc sute de sticlute de oja semipermanenta de diferite nuante. Astfel incat o doamna pretentioasa isi poate asorta manichiura la ce doreste (tricou, geanta, curea de ceas, blugi, rochie, inel sau verigheta).

In prezent exista 10 tonuri distincte de corai si doua de piersica, 8 produse galbene si 6 aurii.

O alta veste buna este aceea ca distribuitorul ofera explicatii complete de utilizare a ojei semipermanente in dreptul fiecarui produs.

O nuanta interesanta care se poarta mult toamna este SNB Gelacquer Lac semipermanent Tatiana 154 Galben si costa 49 de lei. Este galbenul acela-lamaie care seduce prin lumina pe care o raspandeste in jurul lui.

Tonurile de corai sunt atat de dulci, incat nu rezisti sa nu le pui in cosul virtual.

Manichiura a devenit o arta in acest moment si ar trebui sa profitam de culorile puse la dispozitie de cel mai bun magazin de profil din tara.

Au văzut: 2