Fashion

Cadouri femei – bijuteriile din argint o surpriză de Crăciun

Fie că vorbim de soție, iubită, mamă sau soră, cu siguranță îți dorești să o faci fericită de Crăciun. Să se trezească dimineața, să se ducă ca un copil și să își caute cadoul sub brad, iar la deschiderealui să zâmbească și să îi vezi bucuria în ochi. Desigur, pentru ca acest lucru să se întâmple trebuie să faci alegerea perfectă din gama de cadouri femei.

Este un lucru cunoscut faptul că nu este ușor să alegi cadouri pentru femei, însă există o categorie de daruri cu care nu vei da greș: bijuteriile din argint. De ce bijuterii? Acestea sunt purtătorele ideale ale celor mai frumoase sentimente, care rezistă în timp și care pot fi purtate zi de zi sau la ocaziile mai importante. Brățările, colierele, inelele, brățările sau cerceii sunt idei cadouri femei ce surprind de fiecare dată, oferind o experiență mereu unică.

Alegerea bijuteriei potrivite necesită o mică planificare înainte. Atenția la detalii este foarte importantă. Poți spune atât de multe de stilul pe care il preferă, doar uitându-te la bijuteriile pe care aceasta le poartă în prezent. Atunci când le analizezi, întrebă-te: „Ce culoare are argintul – alb, galben sau roz? Prefera cerceii lungi sau cerceii cu șurub? Adoră bijuteriile discrete sau cele mai opulente?”. Multe dintre femei adoptă cu precădere un singur stil, de aceea este recomandat să îți dai seama care este acesta în avans.

Mărimea este și ea un factor pe care trebuie să îl cunoști de la bun început. Nu este nimic mai dezamăgitor în dimineața de Crăciun decât un cadou care să fie prea mic sau prea mare. Nu-ți dorești asta, nu-i așa? Dacă vrei să îi cumperi un inel, încearcă să iei cu tine unul dintre celelate inele atunci când vrei să faci achiziția sau să probezi unul pe degetul tău și să ții minte unde acesta se oprește. De asemenea, dacă nu poți lua unul din colecția ei, poți trasa pe o pagină albă un cerc în jurul marginii interioare a inelului. Un alt detaliu important e să știi pe ce deget poartă inelul pe care l-ai ales drept model, dacă vrei să îi cumperi un inel pentru degetul inelar, ai grijă ca modelul să nu fie inelul pe care îl poartă pe degetul arătător.

Trebuie să știi ce cumperi. Bijuteriile din argint 925 sunt cele mai recomandate. Argintul în formă pură este foarte moale și fragil și impractic de utilizat fiind foarte moale. Astfel, formula optimă la care s-a ajuns este un procent de 92,5 % argint și 7,5% alte metale. Bijuteriile din argint 925 sunt ștanțate pentru autenticitate.

După ce ai ales bijuteria este musai să te focusezi pe ambalaj. Prezentarea cadoului este la fel de importantă ca și conținutul lui. O cutie elgantă, împachetată într-un ambalaj de Crăciun și cu o fundă elegantă te va ajuta să o impresionezi.

Dacă vei respecta toate aceste sfaturi nu ai cum să greșești. Surpriza de Cărciun este unică în fiecare an, de aceea este necesar ca tu să acorzi atenție și timp, pentru ca totul să fie perfect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *