Beauty Fashion

Cum alegem nuantele lacurilor de unghii

Fiecare doamna si domnisoara isi doreste sa aiba o manichiura frumoasa si eleganta de care sa se poata bucura zi de zi. Tocmai de aceea, echipa Janet Nails a realizat acest articol in care vei afla cum sa alegi corect lacurile de unghii. Aceste produse sunt alese de obicei dupa starea noastra de spirit in momentul achizitiei, anotim sau contex. Dar sunt mai multe detalii despre care trebuie sa tinem cont cand vrem sa avem o manichiura de nota 10. Hai sa vedem, deci cum putem alege lacurile de unghii potrivite.

Recomandarea multor experti in manichiura si pedichiura este sa alegem lacul de unghii care sa ne puna cat mai mult in evidenta unghiile dar in mod placut.

Sunt multe nuante de lacuri pe piata din care putem alege, dar va fi dificil sa ne limitam la cateva pentru a se potrivi cu pigmentul nostru.

Astfel, acest scurt ghid de alegere a nuntei lacului de unghii o sa te ajute sa ai o armonie perfecta intre manichiura si pigment.

Daca ai o piele mai deschisa la culoare – iti recomandam sa alegi lacuri de unghii cu texturi si nuante de tip lucios, mate, glitterat. Trebuie sa ne ferim cat putem de mult de verdele acela puternic, galbenul fosforescent sau auri pentru ca nu vor da bine pe unghiile mainilor tale.

Evita de asemenea si tonuri mai intunecate precum negru sau bleumarin pentru ca pot intensifica urat culoare pielii tale.

Daca pigmentul pielii tale este de ton mediu – atunci poti purta fara griji nuante de lac mai deschise, dar si nuante mai intense chiar si metalice. Cele mai utilizate nuante de catre experti pe acest tip de piele sunt – roz, galben, portocaliu.

Daca vrei sa ai o manichiura cat mai frumoasa iti recomandam si gama de lampi de unghii care sa iti asigure faptul ca gelul de unghii se va usca uniform.

Nu uita sa alegi si o pila de unghii Janet Nails pentru a avea o forma a unghiilor potrivita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *