minge-fotbal-jucator

Un numar mare de femei joaca la pariuri, ele preferand si pariurile sportive. Oricine a jucat pana acum poker, zaruri, dar si blackjack online s-a obisnuit deja cu prezenta femeilor in respectivele camere, nefiind vorba despre operatoarele jocurilor, ci efectiv despre cele care participa la jocurile respective. In ultima perioada, doamnele si domnisoarele obisnuiesc din ce in ce mai mult sa participe la pariurile sportive, o zona pe care pana nu demult nu era chiar una pe placul lor.

Ne putem astepta asadar ca in viitorul apropiat sa avem parte de din ce in ce mai multe femei care sa se implice in pariurile sportive si sa ofere ponturi la acestea. Trebuie privite insa si cifrele care vorbesc de numarul din ce in ce mai mare de jucatoare care prefera sa parieze in online. Comisia de jocuri de noroc din Marea Britanie a publicat rezultatul unui sondaj si s-a ajuns asadar la concluzia ca pe o perioada de patru saptamani un procent de 53% dintre cei care au pariat fiind barbati, iar 44% fiind femei.

S-a ajuns la concluzia faptului ca femeile pariaza cel mai mult pe tableta, in timp ce barbatii prefera mai mult smartphone-urile, dar si computerele. Femeile au si un risc mai scazut in ceea ce priveste dependenta de jocuri de noroc. Ele pariaza mai mult in timp ce fac naveta, dar si in momentele in care nu se afla la domiciliu. Un alt lucru pe care trebuie sa-l stiti este ca acestea au o medie de 2,5 conturi deschise la casele de pariuri sportive online si nu prea se ocupa de termenii si de conditiile operatorilor atunci cand se inregistreaza.

In Franta, piata pariurilor sportive este una intr-o continua crestere. Cifra de afaceri s-a marit semnificativ in aceasta perioada fata de perioada de acum cativa ani. A aparut asadar o crestere semnificativa si un numar din ce in ce mai mare de persoane prefera sa parieze online. Numarul jucatorilor femei a inregistrat o crestere aproape dubla fata de cea a numarului de barbati care se bucura de pariurile online si biletul zilei pariuri. Printre principalele pariuri favorite ale frantuzoaicelor se numara pariurile pe cursele de cai, baschet, fotbal, dar si alte jocuri. Atunci cand incep sa parieze, femeile trebuie sa stie regulile pariurilor si sa se asigure ca nu se bazeaza pe noroc, ci si pe cunostinte cu privire la sportul respectiv.

Au văzut: 256