casuta de lemn

Fetița ta merită ce e mai bun – la urma urmei, ea este prințesa ta! Are mereu nevoie de casute din lemn, și niște fotolii copii pentru când are invitați! Desigur, să nu uităm de câââââât mai multe jucarii de fete, cum este și normal pentru un copilaș.

Copiii noștri sunt niște scumpi cărora trebuie să le oferim cât mai multe lucruri! Ei merită o viață plină de împliniri, fericiri și bucurii – fix pentru că sunt sursa noastră de împliniri, fericiri și bucurii. Fericirea pe care o simte un părinte când își ține pentru prima oară pruncul nu poate fi descrisă în cuvinte – ea transcende orice sentiment uman.

Să vezi cum copilașul tău faci primii pași, sau cum îți spune “te iubesc, mami”, toate aceste amintiri sunt incoruptibile și incomparabile, sunt destule pentru a-ți pune zâmbetul pe buze când ai o zi mai proastă. Fix de aceea fetița ta merită ce e mai bun. Fie că e vorba despre păpușica îmbrăcată șic sau despre animăluțul de pluș, ar trebui neapărat să aibă asta!

Ce frumos este ca un copilaș să aibă o casuta din lemn – însă este și util! În așa fel pruncul învață (jucându-se) încă de mic ce înseamna să aibă casa sa. Din joaca “de-a mama și de-a ta” copilul învață despre responsabilitățile domestice – că acesta trebuie să facă curat și să gătească, de exemplu! Într-adevăr, prin socializare învățăm!

jucarii de lemn

De fapt foarte multe jucării din ziua de azi îi ajută (fie direct, fie indirect)  pe copii să învețe lucruri noi – o păpușă, de exemplu, poate învăța o fată cum să aibă grijă de părul ei! Într-advăr, în ziua de azi facem jucării din orice – de la adorabilele bucătării de jucărie, până la aspiratorul de bucătărie, poți crea practic o întreagă casă formată doar din jucării! Astfel, copilașul tău poate să facă curățenie în bucătăria de jucărie cu aspiratorul de jucărie! Desigur, dacă nu găsește aspiratorul de jucărie, poate cumpăra unul de supermarketul de jucărie – iar pe drum poate lua și un măr de jucărie de la standul cu fructe cu jucărie!

Iar ea merită toate aceste lucruri, fix pentru că este fetița ta! Iar fetița ta mereu – mereu – va merita ce e mai bun!

Au văzut: 470