Vine vine primăvara, ceea ce înseamnă că e timpul să te descotorosești de paltone și geci greoaie, bocancii călduroși și fularele oversized. Este momentul să te îmbraci lejer, să te simiți ușoară ca un fluture colorat ce ți se așează-n păr. Dacă încă nu ți-ai revizuit garderoba să vezi ce îți lipsește, poate că ar fi cazul. În special fiindcă moda e schimbătoare ca vremea, sigur trebuie să te echipezi cu articole ce se pliază pe tendințele anului 2021. La Bobomoda regăsești o gamă variată de articole de îmbrăcăminte și accesorii, pentru ca în sezonul de primăvara-vară să întorci toate capetele.

Salopeta – un articol ce-ți oferă un outfit complet

Fiindcă nu mai ai timp de nimic, îți tot faci to-do-list-uri și tot uiți câte ceva de pe acolo, mănânci pe fugă și abia reușești să te mai relaxezi, o salopetă te poate scoate din încurcătură când nu știi cum să te îmbraci. În zilele în care îți permiți, poți defila cât vrei prin fața oglinzii, probând și încercând bluze și pantaloni, până găsești combinația potrivită. Însă, când te trezești cu greu dimineața, ai apăsat snooze-ul de vreo 5 ori, ce soluție mai bună există decât o salopetă? Practic o tragi pe tine, aplici niște mascara și un ruj, te piepteni rapid și ești gata de plecare.

Bobomoda dispune de o colecție impresionantă de salopete dama, atât casual, cât și elegante sau office. Cel mai bine ar fi să ai câte una din fiecare, pentru că nu știi când se ivește un eveniment, o ocazie, o plimbare în oraș, iar cheful tău de a asorta hainele dispare cu fiecare minut ce trece. Salopeta este un must-have pentru orice femeie, fiind extrem de versatilă.

Rochiile – o opțiune la fel ușor de îmbrăcat

Acum e momentul să scoți de la „naftalină” rochiile tale. Totuși, sigur ai nevoie de câteva modele noi cu care să dai lumea pe spate. Rochiile de la Bobomoda sunt stilul fresh care-ți lipsea în garderobă. Culorile vibrante, imprimeurile interesante sau modelele simple, classy, îți oferă o amlpă posibilitate de a alege ce se potrivește personalității tale. Fiecare articol al lor se regăsește în mărimi de la cele mai mici până la cele mai mari, pentru că fiecare formă a corpului merită să fie îmbrățișată de hainele Bobomoda. Materialele calitative, fără cusături incomode, fac din fiecare articol o bucurie de a-l purta.

Rochiile Bobomoda se pliază pe femeia modernă, care știe ce vrea. Aici regăsești colecții impresionante, atât pentru o zi la birou, cât și pentru nunta celei mai bune prietene. Dacă vrei să stârnești curiozitatea celor din jur când mergi pe stradă, optează pentru o rochie într-o nuanță galbenă, care este culoarea anului. Sau, dacă vrei să te asortezi cu primăvara, optează pentru cele cu imprimeu floral, pentru un plus de feminitate.

Totuși, un gen de rochie care este iubită de toate femeile este „the little black dress”. Nu trebuie să îți lipsească din dulap una în această nonculoare, fiindcă versatilitatea ei îți oferă numeroase posibilități de accesorizare și poate fi purtată oriunde.

Intră în cadrul site-ului www.bobomoda.ro să descoperi gama lor variată de produse calitative.

Contact:

+4 0770 192 190

+4 0787 733 661

Au văzut: 362