jucarii ieftine pentru copii

KosmosKids este un brand romanesc, un loc in care veti gasi produse pe care noi insine le-am alege pentru copiii nostri. Unicitatea fiecarui produs ne-a adus pana in acest punct recunostinta de care aveam nevoie astfel incat sa stim ca suntem pe drumul cel bun.

Jucariile sunt smart, dezvolta motricitatea, gandirea logica iar distractia este pe primul loc! Suntem foarte atenti cand alegem jucariile ca acestea sa corespunda din punct de vedere calitativ si in acelasi timp sa fie educative.

Fiecare produs este un hit pe categoria lui de varsta si tehnologie si sunt destinate copiilor cu varste cuprinse intre 0 si 7 ani.

Unul dintre produsele produsele noastre de top este covorasul magic. Un produs care a venit in intampinarea nevoilor parintilor si in dezvoltarea creativitatii celor mici.

kosmoskids.ro
Covorasul Magic

In momentul in care decidem ca o jucarie merita sa faca parte din lumea KosmosKids, aceasta esteanalizata si testata in amanunt pentru a asigura o experienta frumoasa pentru copii si pentru a ajutaparintii in procesul de dezvoltare a celor mici. Stim ca prichindeii cauta tot timpul diversitate, sunt atrasi de nou si mai ales de jucarii pe care le potfolosi o perioada indelungata si pentru care nu isi pierd interesul. De aceea gama de produse este atent alcatuita pentru o experienta magica!

Tinem pasul cu dezvoltarea sociala a celor mici, de aceea am inclus in gama noastra de produse jocurilede societate. Diverse, colorate si simpatice aceste jocuri sunt perfecte pentru a dezvolta rabdarea, spiritul competitiei sanatoase si a echilibrului.Inghetata pofticioasa – Joc magnetic

Diversitatea este un punct forte asadar, am creat doua categorii pentru cei mici, una pentru fete si cealalta pentru baieti. Suntem convinsi ca uneori gusturile difera asadar suntem pregatiti pentru a fi inpas cu cerintele pustilor. Fie ca vorbim despre casute de papusi sau de masinute jucause, oferim timp parintilor siexperiente cat mai creative celor mici.

Echipa Kosmos Kids

Au văzut: 12