Financiar

Aveti nevoie de bani? Credius va ajuta

Cred ca multi oameni s-au aflat in situatia in care au avut nevoie de o suma mai mare de bani, intr-un timp scurt si nimeni nu le-a sarit in ajutor.

Sa ne punem in situatia cuiva care si-a epuizat toate economiile pentru a-si ridica o casa si totusi aceasta nu este gata. Mai mult, probabil ca aceasta persoana trebuie sa se mute urgent, deoarece a stat prea mult timp pe capul rudelor. Si sa nu mai amintim despre cat de incomod este sa te stii cu valizele mereu facute, fara niciun pic de intimitate si multe alte aspecte pe care le implica locuitul intr-o casa care nu este a ta. Si totusi, de unde iei banii pentru a termina cat mai repede ultimele retusuri, pentru a-ti mobila casa si a te muta in sfarsit? Din salariu? In niciun caz! Sumele pot sa fie destul de mari. Desigur, veti zice: “ma imprumut in banca”. Dar, o suma mare, va va fi acordata greu sau chiar deloc. Pentru un astfel de credit, vi se vor solicita foarte multe acte si, daca ceva nu se incadreaza, nu veti primi banii si veti locui, in continuare, pe la rude.

Situatia de mai sus este unul din motivele pentru care compania financiara nebancara Credius s-a gandit la dumneavoastra. Aceasta va poate oferi credite rapid, doar cu buletinul, a caror aprobare o veti avea in doar 60 de minute. Puteti solicita sume cuprinse intre 600 si 30000 lei. De asemenea, dumneavoastra alegeti perioada de rambursare ce poate varia de la 12 luni pana la 60 de luni. Ratele sunt avantajoase si aproape ca nu veti simti achitarea lunara a acestora.

Nu mai ezitati si intrati chiar acum pe site-ul Credius. Acolo veti avea un calculator de rate unde nu trebuie decat sa introduceti suma dorita, numarul de luni in care puteti rambursa rata si veti afla exact cat trebuie sa platiti in fiecare luna. Credius va ajuta atunci cand aveti nevoie de banii necesari pentru tot ce v-ati propus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *