Cashbook amanet auto te ajuta sa amanetezi orice tip de autovehicul

Detii o masina, dar esti in impas din punct de vedere financiar? Apeleaza la un amanet masini! Atunci cand ai nevoie rapid de numerar, Cashbook amanet auto te ajuta sa sa amanetezi orice tip de autovehicul indiferent de anul de fabricatie al acestuia. Daca esti din Bucuresti, Brasov, Bacau, Braila, Buzau, Baneasa, Deva, Focsani, Galati, Ploiesti, Tecuci sau Turnu Severin, site-ul amanetauto.com iti sta la dispozitie cu imprumuturi avantajoase in maxim 24 de ore.

            Toate autovehiculele lasate amanet sunt pastrate de agentia Cashbook in conditii optime in parcuri special amenajate. Parcurile sunt prevazute cu camere video si cu paza non-stop. Masina este predata in baza unui proces verbal in care se noteaza si km.

            Actele necesare pentru a lasa o masina in amanet la Cashbook sunt: talonul autoturismului, cartea de identitate a masinii, certificatul fiscal de informare si alte documente, dupa caz, precum contract de vanzare-cumparare sau factura.

            Timpul de evaluare a autovehiculului inmatriculat sau neinmatriculat este de circa 30 de minute, astfel incat procesul sa fie cat mai rapid, iar clientul sa beneficieze de suma de bani de care are nevoie intr-un timp foarte scurt. Plata prin transfer bancar se face pe loc, iar plata cash nu dureaza mai mult de 30 de minute. Pentru sumele mai mici de 10.000 se plateste un comision de doar 0,39%, iar pentru sumele mai mari de 10.000 se percepe un comision de 0,33%.

            In cazul in care proprietarul masinii nu poate restitui la timp suma de bani primita in schimbul amanetarii autoturismului, poate beneficia de zile de gratie sau poate achita imprumutul prin vanzarea masinii catre terti.

            Vezi cat de simplu este sa apelezi la amanet Cashbook? Echipa este locala si vina la tine pentru a demara procesul sau poti face o solicitare direct online pe site-ul amanetauto.com. Poti sa contactezi amanetul rapid si pe WhatsApp, acolo unde poti trimite pozele cu bunul tau. Lasa masina ta in grija amanet Cashbook si bucura-te de banii primiti asa cum iti place!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *