Fotografii botez Bucuresti 2019 | artisticfoto.ro

Organizarea unui botez poate fi foarte dificilă și stresantă. Aici vă prezentăm în detaliu elementele esențiale pe care trebuie să le luați în considerare, precum și sfaturi pentru a face ziua mai specială. 

Alegerea nasilor

Poate merita să luați în considerare ce rol le-ați dori să joace în viața copilului dvs. practic și religios și alegeți pe cei care pot îndeplini această dorință. Este o veche tradiție ca fetele să aibă două nașe și un naș și băieți să aibă doi nași și o nașă, deși nu există cerințe cu privire la câti nasi sa aveți.

Stabiliti detaliile necesare pentru botez la biserica

El va parcurge procedurile obișnuite, de ex. indiferent dacă botezul este parte a unei slujbe duminicale sau nu, numele nașilor și, în unele cazuri, detalii despre credința dvs.

Rezervati restaurantul. Nu uitati de fotograful de botez si DJ

Data poate afecta cine poate să vina sau nu, mai ales daca alegeti o data in care concediile sunt frecvente. Asadar pregatiti invitatiile din timp, odata ce ati rezervat restaurantul si biserica veti putea face invitatiile si incepe a le imparti.

Este important sa contactati si un fotograf de botez. Si filmarea botezului este importanta. Astfel te asiguri ca ai cine sa-ti imortalizeze momentele intr-un mod profesionist si unic.

Verificați politica bisericii în privința fotografiilor și filmărilor video. Cei mai mulți preoti sunt fericiți să va lase sa faceti fotografiile de botez cu momentele importante.

Alegeti impreuna cu nasii hainutele de botez

Acestea vor fi cumparate de nasii copilului, si vor fi in functie de preferintele fiecaruia.

Nicio petrecere nu este dulce fara tort

Tortul va fii dupa preferintele dvs. dar indicat ar fi sa tineti cont ca poate sunt anumite persoane alergice sau nu toata lumea prefera un anumit tip de tort, si sa incercati sa luati ceva mai comun pentru a fi pe placul tuturor

Acestea sunt cele mai importante elemente din cadrul unui botez,  desigur fiecare poate personaliza si adauga preferintele sale in functie de religie sau obiceiuri.

Au văzut: 53