Cei din PSD au băgat țara în datorii uriașe. Nu mai sunt bani suficienți în vistieriile statului. Noi, cetățenii simpli am rămas datori pe viață, ne-au nenorocit.

Guvernanții, călăii de neam, urmează să pună cât mai multe taxe și impozite. Ca să fie siguri că nimeni nu cârâie, nimeni nu mârâie, vor să dea o lege prin care să bage frica în oasele românilor, să-i facă să-și tragă de la gură, să nu mai bea, să nu mai mănânce, să ducă totul la stat, stăpâmul atotputernic al cetățeanului simplu și muncitor.

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici a depus vineri la Senat un proiect de act normativ care propune pedeapsa cu închisoare pentru datornici, atât persoane fizice, cât şi juridice.

De ce s-a ajuns aici?

Când vine un prieten pe la tine și tu vrei să te dai mare și tare, dar ai în coteț doar o găină, îi pui musafirului un pahar de vin și fugi repede la un vecin pentru a împrumuta 2 găini. Văzându-te disperat, vecinul îți spune că-ți dă 2 găini dacă-i dai înapoi 4. Tu accepți, că n-ai încotro. Și uite așa, că ai vrut să te dai mare, acum ești dator la vecin 4 găini, chiar dacă tu ai luat doar o găină.

Cam așa a făcut PSD-ul cu împrumuturile. Au aruncat bani în stânga și-n dreapta, pe la prietenii lor, să se dea mari, că doar n-au dat de la ei, au dat de la stat, iar la stat contribuie săracii ce-și trăiesc viața în chin și ascultă necondiționat de cei de la putere, fiind speriați încă din comunism.

Dragi români, trebuie să ne trezim, să facem ceva, nu să plecăm din țară și să-i lăsăm pe politicieni să radă tot, să-și bată joc de noi, de părinții noștri, de neamurile lăsate în urmă, de pământul nostru românesc pentru care au vărsat sângele strămoșii noștri, gândind la mai binele urmașilor.

Au văzut: 40