Toamna a gonit si zilele frumoase cu soare si caldura de afara. In zilele friguroase, plictiseala este mult mai mare ca in anotimpul cald. De exemplu, toata vara, weekend-urile ni le-am petrecut la piscina si nu simteam cum trece timpul. Acum, daca avem noroc de vreme buna iesim in parc, o ora, doua. Daca nu, stam in casa si incercam sa facem diverse lucruri care sa ne amuze.

La fiecare sfarsit de saptamana, eu si fetita mea cautam tot felul de idei de distractii. Facem party-uri ca fetele, cream diverse obiecte hand made, desenam, coloram, ne jucam cu papusile. Insa, sunt anumite zile cand am treaba si nu pot sa ma joc cu ea. Imi pare rau sa o vad cum, din 5 in 5 minute, vine si ma intreaba daca mai am treaba si cand putem sa ne jucam. Desi ii explic ca sunt anumite zile cand nu am timp, inca nu intelege si mie nu imi ramane decat sa imi para rau ca nu pot sa imi petrec mai mult timp alaturi de ea. Aceasta este realitatea adultilor care muncesc.

In astfel de cazuri, trebuie sa gasim diverse metode de a-i tine pe cei mici ocupati. Trebuie facut acest lucru astfel incat noi sa ne putem face treaba si cei mici sa se poata distra si fara prezenta noastra si sa nu se simta abandonati. Tot gandindu-ma la ce as putea sa fac, mi-a aparut pe ecran, in timp ce cautam niste informatii pentru job, pe internet, o reclama la jocuri. Site-ul se numeste hepy.ro. Din curiozitate, am intrat sa vad despre ce este vorba. Asa am vazut ca este un site care pune la dispozitia celor care il acceseaza, mii de jocuri online gratuite. Majoritatea jocurilor sunt pentru copii. Mai mult, am descoperit un numar impresionant de jocuri de fete, numai bune pentru a i le arata fiicei mele. Am intrat putin pe site sa vad cum se joaca si pot sa spun ca mi-a venit minunata idee de a-i da celei mici tableta, cat timp eu lucrez si a o lasa, o ora, pe frumoasele jocuri cu printese si cu Barbie.

I-am aratat descoperirea si fiica mea a fost foarte incantata. A ales, din prima, cateva jocuri cu printesele Elsa si Ana. Pot sa spun ca, in ora aceea, nici macar nu am simtit ca am copil in casa. Astfel eu mi-am facut treaba si ea s-a distrat de minune cu jocurile de pe hapy.ro.

 

Au văzut: 101