Iata ce inseamna modelarea 3D

Ai nevoie de o modelare 3D? Atunci Patrudoizero este compania care te poate ajuta. Experienta pe care aceasta o are in domeniu isi va lasa puternic amprenta pe proiectul tau si te va ajuta sa iti conturezi afacerea la care visezi.

  Stii ce este o randare?

Procesul de randare este de preluare a informatiilor digitale introduse intr-un mediu grafic de modelare 3D. Acesta este programabil si de convertire a tuturor proiectelor tale in imagini finale.

Vei vedea ca rezultatul final va fi unul care sa iti contureze cat mai bine ideea ta de afacere. Ca sa iti poti definitive proiectul ai nevoie de colaborezi cu Patrudoizero, singura companie care iti va realiza un proiect cat mai aproapre de dorintele tale.

Pentru a putea colabora cu aceasta companie trebuie sa respecti urmatoarea metoda de lucru:

Informare 

In aceasta etapa trebuie sa trimiti catre reprezentantii companiei o decriere, o schita sau un plan cu afacerea ta. Tot in aceasta etapa reprezentantii Patrudoizero va intelege cat mai bine de ce anume ai nevoie si va putea face o estimare a timpului de lucru. In mod sigur aceasta etapa este importanta si pentru tine. Trebuie sa stii cat timp vei astepta pana cand vei avea parte de rezultatul final.

Pregatire

In aceasta etapa reprezentantii Patrudoizero vor identifica anumitele erori sau daca sunt unele informatii care nu corespund. In conditiile in care sesizeaza ca ceva nu este in regula te vor informa.

Executie

Este o etapa importanta in care are loc realizarea proiectului tau. Echipa desemnata va avea parte de toate informatiile de care are nevoie si proiectul tau va prinde contur.

Verificare

Este o etapa foarte importanta. Se va trimite catre tine o randare draft pentru a vedea daca rezultatul este ceea ce iti doresti. In aceasta perioada trebuie sa acorzi atentie celor mai mici detalii, trebuie sa vezi daca ceea ce ai primit este si ceea ce vrei.

Predare

Este ultima etapa cea in care clientul este perfect multumit de ceea ce a vazut si in care randarile sau linkul catre modelul 3D este trimis catre tine. Practic este etapa pe care o astepti.

Au văzut: 575