vestiar metalic

In cazul in care nu ai mai folosit pana acum un vestiar metalic, trebuie sa stii ca aceasta piesa de mobilier are o utilitate deosebita in spatiile mari in care apare nevoia depozitarii mai multor obiecte. Alegerea unui vestiar metalic potrivit pentru spatiul in care urmeaza sa fie amplasat poate fi un demers dificil, dat fiind faptul ca pe piata poti gasi o mare diversitate de modele cu dimensiuni specifice si functionalitate precisa. Utilizat in diverse domenii de activitate, vestiarul metalic poate fi ales in functie de anumite criterii pe care trebuie sa le cunosti inainte de a-l achizitiona. Descopera cateva dintre acestea in randurile de mai jos!

Materialul din care sunt confectionate
Vestiarele pot fi fabricate folosind diverse materiale, precum lemn, plastic sau metal. De regula, este indicat sa optezi pentru un vestiar metalic, intrucat ofera o siguranta sporita si o utlizare mult mai indelungata, fiind foarte rezistent. De exemplu, un vestiar metalic cu uzi Z dotat cu butuc cilindric si doua chei pentru fiecare usa va asigura depozitarea in deplina siguranta a mai multor obiecte de valoare. O astfel de piesa de mobilier este fabricata din materiale ce confera robustete si rezistenta, cum ar fi tabla de otel profilata, cu grosimea de 0,6 mm, fiind securizata extrem de bine. Acest aspect nu este deloc de neglijat, mai ales in cazul in care intentionezi sa cumperi un vestiar metalic pentru o sala de sport sau un hypermarket.

Dimensiunea trebuie sa corespunda spatiului disponibil
Atunci cand achizitionezi un vestiar metalic, este important sa il masori pentru a sti daca se potriveste sau nu cu spatiul in care il vei amplasa. In functie de spatiul disponibil si de volumul de stocare, poti opta pentru: vestiar metalic compact cu 1/2/3 usi, simplu sau cu un perete despartitor, vestiar cusetat sau scolar cu 2/4/6/8 usi.

Dotarile suplimentare contribuie la functionalitate
Pentru a profita de o utilitate cat mai mare si o folosire cat mai confortabila, in momentul achizitionarii unui vestiar metalic este bine sa adaugi si dotarile suplimentare care crezi ca te vor avantaja. Astfel, poti alege modele cu fante de aerisire in acoperis, suport pentru umbrela cu vas de colectare a apei, suport pentru eticheta pe usa, raft in partea superioara, cu bara pentru umerase si alte dotari. Mai mult decat atat, pentru a evita aparitia ruginei, opteaza pentru un vestiar metalic cu picioare, care sa iti permita sa cureti intotdeauna spatiul de sub el. De asemenea, e bine sa iei in calcul si posibilitatea de a comanda polite suplimentare, in functie de nevoile dictate de utilizare.

Conditiile de livrare pot face diferenta!
Desi rar iei in calcul momentul livrarii, o problema frecventa aparuta in cazul pieselor de mobilier de mari dimensiuni este reprezentata de transport. In situatia in care comanzi online un vestiar metalic, asigura-te ca furnizorul ofera livrare rapida si gratuita! In acest fel, vei economisi timp, bani si energie, resurse pe care le poti folosi cu succes in afacerea ta. De asemenea, opteaza pentru varianta de vestiar metalic gata asamblat, deoarece montarea lui poate fi cu adevarat problematica, in special in cazul in care nu beneficiezi de ajutorul unui specialist in domeniu.

Unul dintre cei mai mari furnizori de birotica si papetarie din tara, Viamond, iti pune la dispozitie o gama deosebit de diversificata de vestiare metalice, asadar gaseste modelul potrivit si bucura-te de livrare rapida si gratuita!