cadou-ideal-bebelusi

Fiecarei persoane ii face o foarte mare placere sa-i daruiasca unui copil ceva frumos, de aceea exista o multime de optiuni pe care le puteti avea in vedere, astfel incat cel mic sa se poata bucura de un cadou cu adevarat special. Exista asadar o multime de cadouri pe care le puteti alege, aceste cadouri incantand foarte mult orice copil.

In perioada cuprinsa intre primul si cel de-al cincilea an al copilului, cadourile sunt diverse si variaza destul de mult. Le puteti cere sfaturi in primul rand parintilor copilului despre ce are nevoie cel mic. Pentru copiii de 1 an, cele mai utile cadouri aniversare 1 an bebelusi sunt jucariile, acestea fiind frumos si viu colorate. Ele vor scoate sunete, lucru care ii va fascina mult pe cei mici, acestia fiind interesati de ceea ce se intampla in jurul lor. Chiar si intre varsta de 2 si 3 ani, jucariile pot fi o alegere foarte buna pentru copil. Aici insa se mai pot adauga si unele elemente noi precum este cazul creioanelor colorate, plastilinei sau acuarelelor. Aceste jucarii pot fi utile pentru dezvoltarea imaginatiei, dar si a creativitatii celui mic. Se va trece asadar treptat de la jucarii simple, la elemente care vor simboliza noua etapa a celui mic.

Cartile de povesti sunt preferatele copiilor cu varste cuprinse intre 4 si 5 ani. Exista si truse intregi care ii vor obisnui pe cei mici cu viata de adult, precum sunt trusele de doctor sau de inginer.

Intre varsta de 5 si 7 ani, copilul devine scolar, de aceea puteti sa le oferiti obiecte care ii vor ajuta la scoala precum plastilina, caietele sau cerneala. Acestea vor fi de un real ajutor pentru parinti pentru ca sunt sanse mari ca acestia sa fie coplesiti de numarul mare de rechizite pe care trebuie sa le achizitioneze. Intre varsta de 5 si 7 ani, copiii sunt fascinati de lego si puzzle, aceste cadouri fiind si ele preferatele celor mici. Daca acestia au chef de sport, atunci o bicicleta noua sau cu role, precum si un skateboard ar putea fi o alegere de avut in vedere.

Pentru copiii cu varste cuprinse intre 7 si 9 ani, ghiozdanele pot fi o solutie foarte buna pentru ei. De asemenea, jocurile interactive, dar si rechizitele pot fi si ele o alegere foarte buna. Dupa cum puteti vedea, alegerea unui cadou va depinde de personalitatea celui mic, de aceea va trebui sa cautati cadoul ideal.

Au văzut: 644