O nunta este un eveniment important in viata unui cuplu si detaliile care sunt incluse in ansamblul care formeaza evenimentul sunt importante. De aceea tot ceea ce construieste o nunta este in prim plan: de la decoratiuni de nunta, pana la aranjamentele florale si panoul floral si mergand cu atentia spre imaginea totala a imbinarii lor.

Ideile moderne pentru aranjamentele florale la nunta

In momentul actual, fiecare cuplu de miri isi doreste sa faca un statement prin ceea ce ofera la evenimentul pe care il creeaza. Ideile moderne de exprimare sunt cautate si apreciate. Iata cateva dintre cele mai inedite:

  • Aranjamente florale care sunt de fapt formate doar din verdeata si nu contin flori: Acestea creeaza un ambient modern si care atrage prin ideea de verde, de spatiu natural si padure.
  • Aranjament suspendat invers: A pune aranjamentul floral ca decoratiune de nunta inversata este o varianta inedita si pune atentia privirii in acel punct in mod automat.
  • Aranjament floral si panou floral din flori de aceeasi culoare in combinatie cu accesorii de metal, lemn sau alte materiale: In acest caz, in functie de tema se atrage atentia asupra constructiei vizuale complexe.

Avantajele ideilor moderne

Fiecare om isi doreste sa se exprime cat mai autentic si avantajele pe care le are atunci cand foloseste idei moderne de expresie sunt: faptul ca se simte bine cu sine si ceea ce arata este exact legat de modul in care simte, distreaza spectatorii, in acest caz, invitatii de la nunta si are poze frumoase de la eveniment.

Inspiratie pentru aranjamentele florale moderne

Oricine se poate inspira din natura, din ceea ce a vazut anterior. Alte variante sunt acelea ce vin dintr-o opera moderna de arta, dintr-un spectacol sau din propria imaginatie, care este una dintre sursele principale de creatie de care dispune orice om.

Au văzut: 218