Idei originale de cadouri pentru mama

Suntem întru totul de acord că odată cu venirea primăverii, gândul nostru zboară către mama,

imaginea ei ne este clară și proaspătă mai mult ca oricând, imagine care ne definește existența.

Cum am putea oare să-i mulțumim?

Nu cred că am avea destule cuvinte și nici timpul nu ar fi suficient pentru a o face, dragostea noastră și aprecierea nu ar trebui să se măsoare în zile speciale sau ocazii anume. 

Doar simplul fapt că suntem creațiile ei ar trebui să ne facă mult mai atenți.

Toți suntem diferiți și speciali deci și mamele noastre sunt ființe speciale, minunate și deosebite care merită celebrate fiecare în modul lor specific.

În acest fel, dorim a veni în ajutorul celor care vor să facă bucurii mamelor și nu sunt atît de inspirați, iată câteva idei simple și la îndemâna tuturor.

Am creat un top al mamelor, pentru ca fiecare dintre voi să vă regăsiți mama prin tipul de cadou pentru care puteți opta.

Mama îndrăzneață și dezinvoltă

Ea nu ezită să fie modernă prin coafură , chiar poate demonstra că este o adevărată divă prin aspectul tineresc pe care-l emană. Pentru tipul acesta de mamă cărei îi place să fie în trend, considerăm că un abonament la un salon de coafură ar fi cel mai în măsură să o facă să se simtă importantă și specială. 

Mama care iubește să gătească dulciuri

Știm cu toții că mama face cele mai bune prajituri din lume, dar hai să-i lăsăm o pauză binemeritată măcar de ziua ei.

Cine rezistă unei savarine însiropate, a unei negrese apetisante sau a unui macarons colorat?

Fă-i o bucurie mamei tale și ofera-i prajituri special împachetate în mod inedit. în felul acesta nu va mai petrece timp în bucătărie, ci veți petrece împreună timp de calitate vizionând un film sau plimbându-vă.

Mama iubitoare de trandafiri

Este mama care are mare grijă de plante, în special de trandafiri, îi adoră și îi tratează cu atenție și daruire.

Multe zone din locuința sa sunt dedicate trandafirilor, acest ,,rege al florilor’’ cum îl denumește chiar ea îi înfrumuțeseasă zilele și viața.

Acesta ocupă primul loc în preferințele ei și de aceea noi ne-am gândit să-ți  sugerăm un cadou ideal care s-ar potrivi mănușă pentru acest tip de mamă.

Trandafirii criogenati sau nemuritori cum mai sunt denumiți, special tratați pentru a rezista o mare perioadă de timp, sunt cea mai bună soluție. 

Astfel  bucuria ei va fi îndelungată iar gândul la tine o va aduce mai aproape ori de câte ori îi va admira. 

Trandafirii criogenati regasiti în cea mai naturală formă pot fi dăruiți în cutii premium cu design unic în aranjamente deosebite realizate de cei mai iscusiți floriști.

Mama pasionată de citit

Dacă știi că mamei tale îi place să se refugieze în lectură, că este activitatea ei relaxantă care îi ocupă timpul, poți opta să-i dăruiești cărți din genul ei preferat.

Nu mică îi va fi încântarea la vederea cărților ei favorite și va împărtăși bucuria împreună cu tine.

Cu sigurantă va aprecia că nu ai uitat de pasiunea ei, cititul.

Mama care face artă din croșet

Pasiunea ei este intensă pentru care dedică mult timp, iar din mâinile ei răsar adevărate opere de artă.

Pentru genul acesta de mamă, ideal ar fi să-i oferiți un set complex pentru croșetat, va fi cea mai fericită mamă atunci când îl va primi și va aprecia nespus gestul vostru.

Dacă vă ghidați alegerea după personalitatea mamei voastre nu puteți da greș în selectarea cadoului perfect.

Indiferent care va fi decizia voastră în alegerea cadoului, mama va primi cu inima deschisă și cu bucurie maximă, doar prin simplul fapt că sunt oferite cu dragoste și din suflet de ființele ei dragi.