3 case cu mansarda- exemple pentru viitoarea ta casa

Atât de multe proiecte case mansardă și tu încă nu te-ai hotărât care este cel mai potrivit pentru tine? Ei bine, pentru a-ți ușura munca am ales trei proiecte casa cu mansarda cu diferite dimensiuni pentru a avea exemple clare de ceea ce se poate face dintr-o astfel de casă. Fie că ai un spațiu destul de mic pentru construirea casei mult visate sau îți dorești pur și simplu o  casă bine compartimentată, casele cu mansardă cu siguranță vor fi alegerea potrivită pentru tine.

  1. Casă cu mansardă pentru un teren de până la 100

Printre multitudinea de proiecte case cu mansarda  am putut găsi și proiecte de case mici cu mansardă. Pentru cei ce își doresc o locuință economică și ușor de întreținut aceste case sunt ideale. Pornind de la un teren de 100mp  poți lăsa spațiu de grădină și să construiești pe 77,9 mp. Este foarte important să discutați cu un specialist pentru că astfel puteți modifica proiectul împreună pentru a ajunge la forma ideală.

2. Casă cu mansardă pentru un teren de până la 200mp

O casă spațioasă și luminoasă este tot ce îți poți dori. Cu ajutorul acestui proiect vei avea atât terasă cât și dormitoare și spațiu pentru living la parter. Gândește-te bine la ce nevoi ai și apoi discută cu un specialist pentru a modifica proiectul pentru a se plia pe dorințele tale. Pornind de la spațiul util de 193 mp poți construi o casă cu living, bucătorie, dormitoare, dressing și tot ce mai ai tu nevoie.

3. Casă cu mansardă pentru un teren de pană la 300 mp

Pentru un teren de 300 mp poți alege o casă care să ocupe 228.32 mp, iar restul terenului să-l lăsați pentru grădină și curte. Cu un astfel de proiect poți avea terasă și mansardă în cadrul căreia să-ți amenajezi dormitoare, birou sau dressing. Tu alegi cum îți cosmetizezi proiectul pentru a se plia pe nevoile tale.

Alege să discuți cu un specialist pentru a construi locuința visurilor tale și astfel te vei asigura că vei avea parte de servicii profesionale care să-ți ușureze întreg procesul construirii unei case de la 0.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *