Imobiliare

Ce faci daca ai un teren sub 100 m² si iti doresti propria casa?

Ti-a trecut prin cap de cateva ori ca ai putea sa-ti construiesti propria casa, insa terenul sub 100 m² te-a descurajat? Ei bine, pentru un teren mic exista proiecte de case mici. O echipa de profesionisti se va ocupa astfel incat vei avea o locuinta spatioasa, atent gandita cu o compartimentare atent aleasa pentru a oferi intimitate si functionalitate casei. Pentru a veni in ajutorul tau ne-am gandit ce trebuie sa ai in vedere atunci cand construiesti o casa mica pe un teren de 100 m².  Stim ca sunt multe proiecte case mici si poate din cauza aceasta este si atat de greu de ales, insa cu multa rabdare cu siguranta vei reusi sa alegi un proiect care sa raspunda nevoilor tale.

  1. Construieste in inaltime

Atunci cand nu dispui de un teren foarte mare este bine sa alegi un proiect de casa cu etaj sau cu mansarda. Astfel vei economisi teren, dar vei castiga spatiu in plus. Ai putea avea bucataria, livingul si o baie la parter si 3 dormitoare la etaj. Suna bine, nu-i asa? Cerceteaza ofertele de proiecte de casa mici si sigur vei fi surprins de gama larga de proiecte.

  1. Alege o compartimentare riguroasa

Cand nu ai un teren de peste 100 m² este foarte greu sa construiesti o casa care sa fie si spatioasa si functionala. Tocmai de aceea, este bine sa alegi un proiect de casa mica cu o compartimentare riguroasa care sa ofere intimitate si spatiu fiecarui membru al familiei.

  1. Lasa spatiu si pentru gradina

Probabil nu ti se pare important acum, dar odata cu trecerea timpului iti vei dori o terasa sau un spatiu verde in care sa sa-ti bei cafeaua vara. De aceea, este bine sa iti construiesti casa astfel incat sa ai parte si de o terasa mica si cocheta.

Speram ca cele 3 sfaturi sa-ti fie de folos si sa le iei in considerare atunci cand vei dori sa iti construiesti propria casuta. Gandeste-te bine ce iti doresti si ce nevoi ai. Poate iti doresti dormitoare cu dressing individual sau doresti o camera de depozitare, doar tu stii ce ai vrea si este bine sa comunici cu echipa ta despre asta.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *