Inca relativ nou pe piata din Romania, serviciul de inchirieri auto Cluj aeroport a devenit extrem de popular in randul soferilor care vor sa se bucure de independenta si sa poata calatori oriunde au nevoie.

Este vorba despre o solutie la care poti apela ori de cate ori vrei sa mergi in concediu alaturi de cei dragi sau pur si simplu sa eviti mijloacele de transport in comun atunci cand autoturismul tau personal este in service. Inainte de a semna, insa, un contract, este important sa cunosti cateva lucruri esential despre acest serviciu!

Inchirieri auto Cluj aeroport – ce documente iti sunt necesare?

Din punct de vedere legal, pentru a inchiria o masina trebuie sa dispui de o carte de identitate valabila sau un pasaport, dar si de un permis de conducere de cel putin un an. Aceleasi conditii se aplica si soferului suplimentar, daca optezi sa ai unul. Conditiile de eligibilitate sunt destul de simplu de indeplinit, asa ca este bine sa-ti pregatesti din timp documentele.

De unde iti alegi masina?

Daca nu stii sigur inca ce tip de autoturism iti doresti, nicio problema. Online poti studia flota auto. Aceasta este suficient de bogata, incat sa gasesti masina potrivita. BMW, Dacia, Skoda si Audi – iata numai cateva dintre brandurile din care poti alege. Mai mult, te poti orienta catre autoturisme micute, de oras ori catre modele mai mari, de tip 4 x 4, pe care sa le poti utiliza atat in oras, cat si pe drumurile accidentate de munte.

Cum faci rezervarea?

Simplu: alegi una dintre cele 3 variante pe care le ai la dispozitie. De exemplu, iti poti rezerva un autoturism online, prin completarea formularului de pe site-ul firmei de inchirieri, poti trimite un e-mail catre reprezentantii companiei sau poti intra in legatura telefonica cu acestia. Indiferent de optiunea ta preferata, trebuie sa mentionezi: masina dorita, perioada aleasa, dar si datele de contact, alaturi de metoda de plata.

Poti prelungi perioada de inchiriere

Daca la un moment dat, atunci cand beneficiezi deja de o masina inchiriata iti dai seama ca ai nevoie de ea pentru mai multe zile decat preconizai la inceput, nu-ti face griji. Contacteaza firma cu care colaborezi, iar reprezentantii acesteia se vor ocupa de intocmirea unui act aditional, in baza caruia vei putea continua sa folosesti autoturismul. Bineinteles, vei plati in plus tariful aferent pentru fiecare zi suplimentara.

Unde poti calatori?

Un alt detaliu important, pe care trebuie sa-l cunosti este acela ca inchiriind o masina poti calatori atat in tara, cat si in strainatate. Inainte de a trece, insa, granita, trebuie sa notifici firma de inchirieri, pentru ca aceasta sa iti puna la dispozitie o procura speciala.

Primesti asigurarea si ITP-ul la primirea autoturismului

Daca atunci cand ai o masina personala, trebuie sa te ocupi de incheierea unei polite auto obligatorii, dar si de realizarea inspectiei tehnice periodice, atunci cand inchiriezi un autoturism uiti de aceste responsabilitati. Compania cu care colaborezi iti pune la dispozitie toate documentele necesare pentru a putea conduce fara griji!

Te bucuri de confortul pe care il meriti!

Nu in ultimul rand, este indicat sa iei in considerare si avantajele de care ai parte cand folosesti serviciul de inchirieri auto. De exemplu, poti pleca la drum oricand si oriunde iti doresti, poti asculta muzica preferata si poti ajunge la destinatie foarte usor cu ajutorul sistemului GPS. Cat despre intimitate, nici nu se mai pune problema: calatoriile cu cei dragi vor fi mult mai placute, decat daca ati fi plecat in concediu cu trenul sau autocarul.

Caroutis.comeste alegerea potrivita pentru tine atunci cand vrei sa obtii un autoturism bine intretinut. Firma inchirieri auto: caroutis.com/ iti pune la dipozitie o gama larga de masini de calitate, asa ca nu-ti ramane decat sa alegi modelul ideal pentru tine!

Date de contact:

E-mail: reservations@caroutis.com

Telefon: +4 0747 134 901