Femeie, fii independenta, sa nu depinzi de nimeni si nimic, sa nu ii lasi pe ceilalti sa iti spuna ca nu poti! Ia-ti viata in propriile maini si creeaza-ti propria cale. Calatoreste prin viata pe drumul tau, fara sa te agati de oameni, de momente si de locuri. Nu iti pune fericirea in mainile altcuiva, caci s-ar putea sa primesti mai putin decat meriti cu adevarat. Nu ai nevoie de confirmari din exterior, nici de cineva care sa iti dicteze viata, care sa iti spuna ce poti sau ce nu poti face, ce ai nevoie, cum sa fii.
Fericirea ta depinde doar de tine
Oamenii vin si pleaca, iar tu nu ai vreo garantie ca ei ar putea sa ramana langa tine. Singura pe care trebuie sa te bazezi esti tu insati, iar asta inseamna putere. Puterea de a trece prin viata fara sa astepti ceva din partea celorlalti, fara sa ai nevoie de cineva care sa te sustina emotional si financiar, puterea de a decide cum sa-ti traiesti viata.
Din pacate, sunt din ce in ce mai multe femei care depind de barbati, care ar ramane cu nimic daca barbatii ar pleca, femei ce nu isi cunosc valoarea si nu sunt constiente de puterea lor, de faptul ca pot avea lumea la picioare, care trebuie sa ofere explicatii si sa se scuze in fata barbatilor. Cauzele sunt diverse, incepand de la frica de a pleca in viata independente, de a lua totul de la zero. Sunt femei care se simt comod depinzand de cineva, lucru care aduce doar nefericire sufleteasca pe termen lung.
Obisnuieste-te sa nu depinzi de nimeni, caci atunci te vei expune in fata celorlalti fara masti, reala. Nu o sa ai nevoie de cineva care sa iti confirme ca esti frumoasa dimineata la prima ora, nici de cineva care sa iti spuna cat de bine arati in rochia cea noua, nu o sa ai nevoie de confirmarea de a cheltui banii pe produsele cosmetice dorite ori de consimtamantul de a iesi in oras cu prietenele. Tine minte ca o femeie, cand are bani, o sa devina independenta fata de barbati. In schimb, un barbat, daca are bani, o sa devina dependent de femei. Fii jucatorul de sah, nicidecum o simpla piesa.
Videochatul-libertate si independenta financiara

charm studios videochat


Industria care iti ofera aceasta posibilitatea de a fi o femeie independenta din toate punctele de vedere este videochatul. Oricat de judecat ar fi de barbati, acesta satisface o cerere foarte mare pe piata, iar un job intr-un studio de videochat vine cu o gama larga de beneficii. Sa ne amintim un vechi proverb care spune ca: „Vulpea care nu ajunge la struguri, spune că sunt acri”. Modelele de videochat sunt invidiate de barbati tocmai din acest motiv, ca reusesc sa fie independente, sa nu se mai lase umilite de ceilalti, ca trec peste frica de a pasi singure in viata, fara sa mai depinde de un barbat.
Asa ca, draga mea, alege pentru tine! Sunt multe studiouri de videochat in Bucuresti unde iti poti incepe cariera de model,iar daca vrei sa ajungi la castiguri de zeci de mii de dolari lunar, alege-i pe cei mai buni din domeniu.
Charm Studio este specializat in formarea modelelor de top si este un studio videochat certificat LiveJasmin la cel mai inalt nivel.
P.S. Sa stii ca ceea ce accepti, aceea si ai!

Au văzut: 257