carti

Romanele sau nuvelele fantasy sunt carti de fictiune, dependente complet de mediul in care are loc actiunea, precum universuri paralele, perioade neidentificate din istorie si caractere cu puteri supranaturale. Exemplele pot include o mare varietate de carti si autori, de la “Visul unei nopti de vara” a lui Shakespeare sau “Calatoriile lui Gulliver” de Jonathan Swift, pana la “Stapanul inelelor” de J.R.R. Tolkien sau mai recenta saga “Game of Thrones”, scrisa de George R.R. Martin.

Astfel, chiar daca science-fiction-ul poate fi vazut ca o forma de fantasy, acesti doi termeni nu sunt sinonime, in mare parte datorita cartilor SF, a caror actiune se desfasoara in viitor. Aceste carti sunt bazate pe un aspect stiintific sau tehnologic, in timp ce fantasy se desfasoara intr-un cadru mai degraba imaginar, beneficiind de aportul creaturilor mitice sau a magiei.

Drept urmare, iti prezentam cateva titluri de carti pe care le poti comanda online de la Bookzone, pe care sigur iti doresti sa le citesti, chiar daca esti sau nu un fan inflacarat al acestui gen:

Harry Potter Boxed Set: Colectia completa in limba engleza, J. K. Rowling – Aceasta frumoasa colectie de carti fantasy te va fermeca de indata, fiind perfecta pentru “copiii” de orice varsta! Autoarea stie sa manevreze fraiele epice intr-un mod remarcabil, demonstrand ca acest gen literar nu se rezuma doar la cei mici! In plus, cartile sunt un exercitiu excelent pentru cei mici de a invata limba engleza, iar calitatea print-ului si a copertilor este ireprosabila!

Comanda acest set care contine toate cele 7 volume din serie (Harry Potter and the Philosopher’s Stone, Harry Potter and the Chamber of Secrets, Harry Potter and the Prisoner of Azkaban, Harry Potter and the Goblet of Fire, Harry Potter and the Order of the Phoenix, Harry Potter and the Half-Blood Prince si Harry Potter and the Deathly Hallows), la incredibilul pret redus de numai 289 Lei si beneficiezi de livrare rapida, cu transportul GRATUIT!

carti

Pachet “Seria Witcher” – 5 volume, Andrzej Sapkowski – Aceasta serie a vazut lumina tiparului in anii ’90, desi ideea fusese publicata anterior sub forma de nuvele in diverse reviste cu specific fantasy. Este una din seriile mai putin cunoscute la aparitie, in afara de Polonia, tara de origine, in care aceste carti se bucura de foarte multa popularitate.

Cu toate acestea, pe parcursul ultimilor ani, seriile TV sau jocurile video inspirate din acest univers fantastic au atras numerosi fani, care sunt dornici sa descopere mai multe despre destinul lui Geralt, protagonistul seriei. Comanda online seria completa, formata din 5 volume, la pretul de doar 159 de Lei, beneficiind astfel de transport gratuit!

Game of Thrones – Foc si sange, George R.R. Martin – Cu sute de ani inainte de Urzeala Tronurilor, Casa Targaryen – singura familie de stapani ai dragonilor care supravietuieste decaderii Valyriei, se stabileste la Piatra Dragonului. Aceasta va fi povestea generatiilor de conducatori care, incepand cu legendarul Aegon Cuceritorul, se lupta pentru a pastra Tronul de Fier, pana la rebeliunea care aproape i-a distrus.

Ce s-a intamplat, de fapt, la Dansul Dragonilor? Care au fost crimele oribile ale lui Maegor? Cum era Westeros cand dragonii faceau legea din ceruri? Cum era Valyria dupa dezastrul care a lovit-o? La acestea si multe alte intrebari raspunde cronica unui maester al Citadelei, completand istoria tulburatoare si pasionanta a Targaryenilor. Comanda acest nou titlu de la libraria online www.Bookzone.ro, pentru 99.99 Lei, pret care include atat transportul, cat si un semn de carte gratuit!

Au văzut: 460