informata.info

Informata.info este revista online pentru femei care atrage prin continutul interesant, titlurile incitante si stilul lejer de exprimare. Este o revista adaptata prezentului, care te determina sa o citesti si sa o descoperi, reusind sa te pastreze ca cititoare fidela, deoarece, in paginile ei, vei gasi intotdeauna tot ce ai nevoie: informatii, sfaturi si recomandari despre un stil de viata sanatos, viata de cuplu si familie, sanatate, alimentatie, medicina si multe alte subiecte de interes public.

Revista online Informata pune la dispozitia cititoarelor sale articole bine documentate, corecte si in conformitate cu recomandarile celor mai buni specialisti din domeniu, fiind astfel considerata o sursa de informare corecta si veridica. Informam si furnizam continut de calitate cititoarelor noastre, femeilor cu vieti dinamice, receptive la schimbare si progres pe toate planurile. 

Publicam in mod constant cele mai interesante si utile noutati din nutritie, lifestyle, frumusete, medicina, dieta si viata de familie, pentru ca tu sa evoluezi si sa te dezvolti armonios, impreuna cu noi. Promovam o atitudine responsabila si deschisa fata de diversitate, oferind femeii moderne, orientate spre succes personal si profesional, sansa de a ‘’culege’’ cele mai pretioase informatii care ii pot schimb viata. Venim cu cele mai utile sfaturi legate de un mod de viata sanatos, frumusete si stil, devenind, astfel, cel mai bun ghid despre si pentru femeia moderna.

Fie ca este vorba de cariera si dezvoltare personala, fie ca este vorba de o schimbare de atitudine sau sanatate, https://informata.info/  este un ghid practic pentru schimbarile din viata unei femei puternice, preocupate sa se realizeze in viata personala, precum si pe partea profesionala. Din revista online nu lipsesc subiectele despre familie si camin, despre copii, frumusete, diete si viata sanatoasa, ca de altfel, sfaturile practice, dedicate femeilor active si orientate catre cariera si famile. Citeste cel mai interesant articol despre dieta daneza chiar pe Informata.

Prin continutul editorial, Informata isi dovedeste orientarea catre cititoare, reprezentand nu doar o revista online, ci un punct de intalnire intre femeile din Romania. Ne cunoastem cititoarele si scriem exact pentru ele, raspundem dorintelor lor si suntem mereu aproape de ele. Cu informatii, cu sfaturi practice si recomandari avizate. Cu acele noutati pe care cititoarele noastre le asteapta mereu.

Articolele furnizate in cuprinsul revistei online sunt unele ale prezentului, ale unui univers cotidian comun, apropiat de sufletul femeilor. Prin dezbaterea subiectelor de interes larg, legate de viata de zi cu zi, Informata se adreseaza in cel mai direct mod femeii care citeste revista, interesate sa afle cat mai multe lucruri practice, la indemana oricui, despre stilul de viata si sanatate, despre nou, despre cum poate interactiona mai bine cu cei din jur si despre cum se poate relaxa mai bine in timpul liber.

Au văzut: 559