cursuri engleza online

Vine vara, iar pandemia de coronavirus pare ca se apropie de sfarsit, dupa ce a tinut intreaga omenire in case timp de mai bine de un an. Ce perioada poate fi mai potrivita pentru a pleca din nou in concediu si a te bucura de tot ce are lumea de oferit mai frumos?

Pentru a evita problemele si a savura din plin farmecul oricarei tari pe care o vizitezi, este esential sa cunosti o limba straina. Cel mai sigur este sa inveti limba engleza, care a devenit, deja de mai multe decenii, principala limba de circulatie internationala, vorbita de oameni de pe toate continentele.

Daca inca nu o stapanesti asa cum se cuvine, poti realiza acest lucru inscriindu-te la cursuri engleza online organizate de echipa Flying Colours. Cu 25 de ani de experienta in predare, Flying Colours iti pune la dispozitie 16 profesori certificati si nu mai putin de 23 de cursuri diferite, adaptate nevoilor tale.

Cursuri de engleza online pentru adulti, la orice nivel!
Daca nu ai avut sansa sa te perfectionezi in cunoasterea limbii engleze pe parcursul scolii, o poti face fara probleme la varsta adulta. Acum intelegi mai bine de ce este necesar sa inveti si, bine motivat, vei face progrese vizibile. In functie de preferintele tale, exista cursuri pentru incepatori si pentru avansati, axate pe engleza generala sau pe cea de business, cu accent pe conversatie.

cursuri engleza online

Daca alegi sa investesti in tine in acest fel, in final vei constata ca te bucuri de numeroase avantaje:

• iti gasesti cu usurinta cuvintele, atunci cand te exprimi in engleza;
• nu mai trebuie sa ceri ajutorul, daca ai de scris un email, o prezentare sau urmeaza sa participi la o sedinta cu colegi din alte tari;
• ai acces la toate sursele relevante de informare din domeniul tau de activitate;
• poti sa aplici pentru un job mai bun, indiferent de compania care il ofera sau de locul in care aceasta isi are sediul.

Cursuri de engleza online pentru adolescenti
Daca reusesti sa inveti toate secretele acestei limbi inca dinainte de a ajunge la varsta adulta, posibilitatile tale vor fi nelimitate, atat la alegerea facultatii cat si, mai tarziu, a unui serviciu cat mai bun!

Participarea la cursuri de engleza online te va ajuta in mai multe feluri decat ai crede la inceput:

• obtinerea certificatului Cambridge;
• echivalarea probei de limba straina de la Bacalaureat;
• capacitatea de a studia intr-o universitate din alta tara;
• posibilitatea de a cunoaste oameni si de a-ti face prieteni din orice zona a lumii, fara a tine cont de bariere lingvistice;
• abilitatea de a te descurca singur atunci cand calatoresti, fara sa ai nevoie de vreun ghid sau de aplicatii greoaie.

Pentru adolescentii care au participat la cursuri engleza online organizate de Flying Colours, rata de promovabilitate la examenele Cambridge este de 100%. Ca o garantie suplimentara, in cazul nepromovarii unui examen recomandat de catre specialistii centrului, taxa de examen iti este returnata!

Indiferent de varsta, alege sa inveti alaturi de profesionisti! Vei vedea ca, atunci cand esti sigur pe modul in care comunici, lumea intreaga ti se deschide!

Au văzut: 42