Lumea este in continua schimbare si, din pacate, scoala traditionala nu reuseste intotdeauna sa tina pasul cu noile timpuri. Tinerii au nevoie de cursuri de dezvoltare personala online sau in sala, care sa completeze cunostintele de ordin teoretic dobandite in clasa. Daca vrei ca fiul sau fiica ta sa participe la un program complet si coerent de dezvoltare, in cadrul caruia sa isi antreneze abilitatile de lider, trebuie sa il inscrii la Success Academy!

Fiind singura scoala din Romania creata in concordanta cu cerintele mediului business, successacademy.ro ofera cele mai bune cursuri de dezvoltare personala online sau in clasa pentru copii (11-14 ani) si adolescenti (15-19 ani). De asemenea, sesiunile de training sunt impartite in functie de nivelul de engleza al participantilor dupa cum urmeaza: incepator, intermediar si avansat. Pana la incheierea anului de studiu Success Academy, fiecare participant va gandi si se va exprima liber in aceasta limba datorita cursurilor de engleza sustine de profesori cu experienta in domeniu.

Insa avantajele nu se opresc aici! Success Academy este un concept unic in spatiul de invatamant romanesc, care, pe langa cursuri de dezvoltare personala online si de engleza, ofera consiliere individuala si feedback personalizat atat elevilor, cat si parintilor. Trainerii cu experienta de la Success Academy inteleg faptul ca dezvoltarea personala este un proces continuu si individual si sunt alaturi de cursanti la fiecare pas pe drumul spre obtinerea succesului profesional si a implinirii la nivel personal.

Aici, tinerii vor invata cum sa isi creasca increderea de sine, cum sa adopte o mentalitate de invingator si cum sa sustina un discurs in public. Cu ajutorul unei metode interactive de predare, invatarea experientiala, tinerii isi vor dezvolta aptitudinile de tip soft (comunicare, auto-cunoastere, inteligenta interpersonala si altele), care le vor fi nespus de utile pe viitor, indiferent de traseul personal sau profesional ales.

Sesiunile de curs includ jocuri, exercitii in echipa si multe alte metode interactive de invatare, care asigura faptul ca toate informatiile dobandite la Success Academy sunt stocate in memoria de lunga durata, de unde cursantii le pot accesa oricand au nevoie de acestea.

In plus, participarea la cursuri de dezvoltare personala online va oferi alte informatii extrem de valoroase. De pilda, elevii vor invata cum sa isi administreze banii, cum sa isi organizeze timpul si cum sa planifice o strategie care le garanteaza ca obtin de fiecare data ceea ce isi propun. In ceea ce priveste skill-urile de socializare, nici acestea nu sunt neglijate in cadrul programului de dezvoltare propus de Success Academy.

Participantii la programul Academiei stiu cum sa dezvolte relatii personale si profesionale pentru ca se inteleg pe ei insisi si stiu care sunt punctele lor forte si slabe, dar si cum sa lucreze cu acestea. Tinerii isi vor dezvolta inteligenta interpersonala, motiv pentru care vor reusi sa comunice cu oricine si sa se adapteze la diferite situatii.

La incheierea anului de studiu, participantii primesc diplome care atesta activitatea, implicarea, experienta si rezultatele obtinute in cadrul cursurilor de dezvoltare personala. In plus, ei castiga experienta profesionala pe care o pot valoriza oricand si inteleg ce inseamna sa fii antreprenor. Inscrie-ti acum copilul la cursurile Success Academy si ajuta-l sa descopere cine este cu adevarat si cum trebuie sa procedeze pentru a obtine tot ceea ce isi doreste!

Au văzut: 20