magazin online de haine

Modul în care te simți se reflectă în ținutele pe care le porți. Nu de puține ori, am întâlnit femei pline de viață și mereu cu zâmbetul pe buze, iar atunci când am aruncat un ochi în garderoba lor personală, am zărit doar culori vii și piese din ultimele tendințe. Experimental, s-a constatat faptul că suntem direct influențați de ceea ce credem despre noi – iar atunci când arătăm bine, ne simțim bine.

De la sezon la sezon (și mai ales, de la an la an), trendurile în materie de accesorii vestimentare se schimbă – nu doar ca material, ci și ca formă și culoare. Dacă anul trecut se purtau costumele cu influențe bărbătești și denimul, anul acesta este timpul costumelor cu pantaloni scurți, al rochiilor midi și al cămășilor masculine. Tendințele din 2020 menționate și multe altele sunt detaliate în rândurile următoare.

Ce trenduri se poartă în 2020?

Casele de modă renumite în întreaga lume au expus deja tendințele pentru anul curent, caracterizate prin încredere, îndrăzneală și culori pastelate. Multe dintre aceste piese se găsesc pe www.felamo.com, însă îți va fi mult mai ușor să le găsești dacă filtrezi articolele vestimentare după:

  • Veste chic în 2020 – fie într-o singură culoare, în carouri sau cu diferite accesorii (nasturi sau broșe), vestele lungi sunt extrem de chic anul acesta. Asigură-te că dimensiunea lor se apropie de șold;
  • Costum masculin cu pantaloni scurți – este trendul momentului, integrând elementul masculin dar păstrând influențele feminine prin scurtarea pantalonilor (uneori la jumătatea distanței dintre bazin și genunchi) și folosirea culorilor deschise;
  • Rochii midi prevăzute cu mâneci bufante – atrag atenția în 2020 și înlocuiesc de tot rochiile lungi și midi din dressing. Imediat ce le vei îmbrăca, vei emana extrem de multă feminitate – acesta fiind și principalul motiv pentru care au fost schițate;
  • Cămășile masculine – la fel ca anul trecut, cămășile masculine rămân în trend și în 2020. Sunt extrem de practice și pot fi ușor accesorizate, fără însă a-ți pierde feminitatea. În fiecare zi în care le vei purta, vei fi cu adevărat chic!

Frumusețea vine din interior, însă este completată cu cea din exterior. Formează-ți ținutele ideale cu piesele vestimentare actuale și fii din nou plină de viață!

Au văzut: 275