În țările normale în care sunt respectați cetățenii, candidații la președenție participă la confruntarea finală, unde presa pune aceleași întrebări tuturor candidaților.

În turul II avem doi candidați ce au refuzat dezbaterea Europa FM, unde au fost prezenți doar Dan Barna, Theodor Paleologu și Kelemen Hunor.

În opinia mea, un popor ce ar vrea o schimbare în bine nu ar fi dus în turul II candidații ce au refuzat să participe la dezbatere.

Iohannis și Dăncilă ne-au demonstrat că nu respectă poporul român, dar românii au ales să-i voteze.

Totuși, în ultimul ceas Dăncilă, cel mai probabil sfătuită de alții, s-a trezit și l-a invitat pe Iohannis la dezbatere.

Iohannis a refuzat dezbaterea, se teme de Dăncilă, o jignește în campanie și atât. Să nu uităm că Iohannis a acceptat-o pe Dăncilă în funcția de prim-ministru și i-a strâns mâna.

Românii și presa din România ar trebui să se trezească și să nu mai accepte asemenea situații.

Nu-i de mirare că presa ce deține controlul nu reprezintă cu adevărat interesele românilor, politicienii investesc sume uriașe în presa ce le servește interesele, pentru a nu le pune probleme.

Presa liberă n-are suficienți bani să devină o forță, ar pune probleme cu adevărat celor ce-și bat joc de români, de România!

Au văzut: 174