Ca și creștini, dar nu numai, de câte ori nu ne-am gândit să vizităm locurile sfinte, să ne lăsăm purtați de istorie în urmă cu 2000 de ani și să vedem cu ochii noștri ceea ce a mai rămas din punctele cele mai importante despre care citim în Biblie?

Răspunsul este… de nenumărate ori. Însă de cele mai multe ori ne-am distras atenția cu fel de fel de alte destinații mai atrăgătoare sau mai relaxante și am lăsat țara sfântă în urmă. Așa cum spun și cei care ajung acolo, dar mai ales măicuțele care slujesc la mănăstirile de acolo, apar o mulțime de ispite atât înainte de a ajunge acolo, cât și atunci când ești acolo. Iar acestea fie te împiedică să faci acest pas, fie, odată ajuns, nu te lasă să te bucuri de șederea ta.

Cu toate acestea, trebuie să fim tari în voință și să ne planificăm din timp o astfel de călătorie în Israel, una care să ne ofere o viziune completă asupra evenimentelor și asupra locațiilor în care acestea s-au desfășurat și care să ne ofere toate informațiile necesare pentru a înțelege contextul social al acelei perioade. Asta înseamnă să avem mai mult decât o ședere plăcută. Înseamnă să beneficiem de excursii în toate locurile sfinte și de un ghid care să ne explice fiecare aspect al acestor excursii. 

Un astfel de sejur există, iar ea este oferită de agenția de turism Mara Internațional Tour din Baia Mare, pentru toți cei care își doresc o experiență completă. Ea va avea loc în perioadele: 28.04-2.05.2020; 6-10.10.2020 și 20-24.10.2020, zborul fiind de pe aeroportul din Cluj-Napoca, până în Tel Aviv. Iar acum este momentul perfect de a vă gândi la această vacanță, deoarece suntem, încă, în perioada de early booking, când putem să achiziționăm această vacanță la un preț foarte avantajos, de doar 550 de euro de persoană. 

Cei care au vizitat deja Israelul vă pot confirma că este o experiență extraordinară, o experiență eliberatoare și una de conștientizare și de mișcare profundă. Iar odată trăită, îți dorești să o repeți mereu.

Au văzut: 3