Nu oricine dispune de o locuinta spatioasa sau de suficiente piese de mobilier care pot acomoda musafirii peste noapte. Nici nu ii poti caza in patul tau matrimonial, intre tine si partener. Nu numai ca e ciudat, dar nici n-ai unde sa respiri cu partenerul actual, darmite sa te mai si invarti cu inca un corp in plus. Patul pliant este solutia salvatoare ce nu trebuie sa lipseasca din nici o locuinta. Cei de la Unic Spot te ajuta in acest sens.

Ce beneficii are un pat pliant

Patul Lyra disponibil pe www.unicspot.ro este o solutie simpla, rapida, pentru oricand vine cineva in vizita. Poate fi depozitat cu usurinta undeva, fara sa incurce nici in cale nici din punct de vedere vizual.

Acesta dispune de roti, astfel incat, dupa ce va fi pliat, poate fi transportat usor catre locul unde va fi depozitat. Il poti ascunde cu usurinta dupa un dulap, in debara sau chiar dupa o canapea. Acest pat pliant dispune de o saltea confortabila, iar musafirii vor dormi bine de fiecare data cand vin la tine. Mai este disponibila si varianta Star, tot cu cadru de metal ce dispune de un burete de 4 cm.

Ce mai regasesti la Unic Spot

Unic Spot te ajuta cu schimbarea decorului in aceasta primavara. Ai observat cat de bine te simti cand muti mobila prin casa sau schimbi elementele decorative cu unele noi? Parca ai o locuinta nou nouta iar vibe-ul e diferit. Schimbarile sunt binevenite oricand, de aceea cei de la Unic Spot dispun in catalogul online de diverse piese decorative si mobilier, calitative si practice.

Daca te gandeai de ceva timp sa iti cumperi o biblioteca unde sa-ti asezi ordonat cartile de suflet, vei regasi pe unicspot.ro variante moderne, interesante, ce vor aduce un plus stilistic in incaperea in care este asezata. Aspectul lor ca al lemnului in nuante intunecate, marouri si accente negre realistice, le fac in sine elemente decorative. Regasesti mai multe forme inedite dintre care sa alegi, chiar si pe verticala, ce permit economia de spatiu. Cartile tale vor fi asezate frumos si biblioteca nu te va incurca daca o pui intr-un colt al camerei. Poti opta chiar si pentru una in zig-zag daca-ti doresti sa mai adaugi si rame foto sau poate niste plante suculente.

Intra pe www.unicspot.ro sa descoperi categoriile de mobila, bricolaj si alte elemente decorative.

Contact: comenzi@unicspot.com

Au văzut: 5718