Dacă ești la Facultatea de Geografie, pun pariu că iubești natura, vegetația, biosfera, fauna din toate zonele lumii și faci tot posibilul să protejezi mediul înconjurător prin reciclare, prin adunarea deșeurilor din parcuri sau din locuri publice împreună cu ceilalți colegi din facultate și chiar protejezi vegetația și animăluțele pe care le întâlnești. Faci destule lucruri pentru a îmbunătăți mediul, pentru a-l proteja și pentru a combate poluarea lui însă ai vrea să faci mai mult de atât. Poate te-ai gândit la mai multe metode de a proteja mediul, i-ai sfătuit și pe prietenii tăi sau pe familia ta să recicleze sau să facă lucruri benefice mediului. Printre toate lucrurile la care te-ai gândit, ți-a venit o idee excelentă de a construi o organizație sau o mică asociație pentru a planta puieți de brad, de molid, de zadă și de pin în pădurile din România. Oamenii deseori sunt doritori să ajute în astfel de proiecte, dar pentru că ești totuși la început, ai nevoie de o sumă de bani pentru achiziționarea puieților. Desigur că te pot ajuta cu bani membrii asociației tale, dar nu sunt destui pentru acoperirea unor hectare întregi de teren cu mii de puieți.

Știm cu toții cât de defrișate sunt pădurile noastre și cât de urât arată munții fără brazi sau cu goluri imense. Dar pe lângă aspect, cel mai important este aerul pe care îl respirăm. Cu cât avem mai puține păduri, cu atât respirăm un aer mai toxic care ne îmbolnăvește mai devreme sau mai târziu.

Care este soluția în acest sens?

Nu vrem să îți abandonezi ideea pentru că este una excelentă care ar putea să salveze milioane de vieți. De aceea, îți putem arăta mai multe variante de instituții financiare nebancare care să îți ofere un credit nebancar. Dar de ce un credit nebancar? Pentru că doar aceste tipuri de credite au cele mai multe avantaje pentru tine, ca student. Dacă ești student și ai un loc de muncă dar nu este atât de bine plătit, ar trebui să știi că există instituții nebancare care îți ofera acest credit dacă venitul tău lunar este de minim 500 de lei. Spre exemplu, instituții nebancare care au oferte avantajoase sunt VivaCredit sau CreditFix. La CreditFix, poți lua o sumă de până la 4000 de lei iar dacă iei o sumă de până în 2000 de lei vei beneficia de 0% dobândă. Un aspect foarte important este faptul că primești banii în aceeași zi pentru ca beneficiezi de o aprobare rapidă în numai 15 minute. În felul acesta, te poți apuca imediat de plantat puieții de brad.

Vrem să te ajutăm să îți pui în aplicare planul de a salva mediul înconjurător și de a-ți crește asociația astfel încât să devină o asociație imensă, cu mii de membri doritori de a face bine planetei, o asociație cunoscută național dar și internațional. Dupa acest credit, să te bucuri cu adevărat de ceea ce ai realizat și ceilalți să se bucure de succesul tău. Poate cine știe, vei ajunge să câștigi bani frumoși de pe urma plantării de puieți. Din start, îți vei câștiga și existența și în același timp, salvezi și mediul, și poate chiar îi încurajezi pe alții să facă la fel ca tine.

Au văzut: 3278