cap tractor

În contextul pandemiei de coronavirus, știm cu toții că au fost afectate majoritatea industriilor mari, inclusiv cea a transporturilor, însă nu la fel de mult ca celălalte, deoarece atât România, cât și alte țări este necesar trasportul pentru desfășurarea multor activități, fapt care transformă industria transporturilor într-un pilon important în susținerea pe linia de plutire a celorlalte industrii. De aceea, susținem transportatorii și venim în ajutorul celor care au nevoie de informații în această perioadă pentru a-și susține afacerile. De asemenea, mulți dintre cei care au afaceri mici, chiar și mari de transport, se confruntă în această perioadă cu o dilemă și anume, dacă este bine să nu să achiziționeze în această perioadă autovehicule, camioane sau ce tip de transport au nevoie pentru propriul business. Iată câteva informații care vă pot ajuta să luați o decizie!

camioane

Una dintre opțiunile pentru care puteți opta este varianta leasingului operațional. Ce este leasing operational? Reprezintă metoda de finanțare care oferă oportunitatea unei firme a închiria autovehicule, autocamioane sau cap tractor, în locul cumpărării directe a acestora, pentru care plătiți o anumită valoare pe vehicul lunar, rata fiind calculată în funcție de rulajul mașinii și durata contractului. Această metodă are și multe avantaje precum: externalizarea tututor formelor de riscuri pe care le implică vehiculul, micșorați timpul alocat gestionării flotei de către personalul dumneavoastră, toate cheltuielile râmân în permenență sub control în timp ce vă concentrați asupra activității pricipale pe care o desfășurați. De asemenea, puți uita de grija anumitor factori pe care îi împlică orice vehicul precum: întreținere servici, reparații, asigurări, vehicule de înlocuire și toate situațiile neplăcute care pot interveni. Totodată, dacă vă regăsiți printre persoanele care nu doresc să devină proprietari la final de contract, ci sunt interesate de utilizarea eficientă a mașinii, precum și schimbarea vehicului cu unul nou la final de contract, înseamnă că leasingul operațional este alegerea potrivită. La final veți plăti doar pentru ceea ce ați utilizat și veți returna vehiculul.

Totuși, depinde de nevoile tale și ale afacerii pe care o deții. Dacă la finalul contractului dorești să păstrezi vehiculul, leasingul operațional nu este varianta potrivită nevoilor tale, ci leasingul financiar care permite păstrarea acestuia. Aceasta fiind una dintre cele mai mari diferențe dintre cele două metode de finanțare pentru care puteți opta în cazul în care nu dispuneți de plata integrală pentru un vehicul. Așadar, identificați care sunt nevoile dumneavoastră și ale business-ului și optați pentru varianta de finanțare care vi se potrivește și vă avantajează cel mai mult. Nu ezitați! Perioada aceasta este optimă pentru industria transporturilor, deoarece cererea este mare și poate aduce chiar creșterii afacerii pe care o aveți. Mai multe informații despre cele două forme de finanțare, dar și despre oferte și autocamioane, găsiți pe Camioane Scania.ro.

Au văzut: 1006